2777
2789

سلام دوست عزیز من تهیه کردم دوره جامع مکالمه کامران کروژدهی رو فقط میتونم بگم اگر پولمو دزد زده بود یا گم کرده بودم انقدر نمی سوختم واقعا ارزش 2 میلیونی که سال 1400 دادم رو نداشت اگر بیشتر توضیح خواستید در خدمتم

یک خقه باز شیاد که با لایوهای هیجانی باعث میشه خرید کنن کلی غلط تلفظی داره کتابش و ویسش کلی تناقض دارن اونجا یعنی زحمت نداده به خودش ی نگاهی به اون کتاب بندازه و اینکه فقط پر کرده ویدئو رو و چرت و پرت میگه که ربطی به زبان نداره تو ویدئو ها نگاه نکنید مودب وقتی ازش انتقاد میکنی دهن کثیفش رو باز میکنه تازه اونجا روی اصلیشو میبینی 

اصلا آداب تدریس رو نداره دهنش خیلی صدا میده کلا اگر میخوای پولتو دور بریزی بخر حالا سر فرصت ی بخش از ویدئوش رو بتونم آپلود میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیز من تهیه کردم دوره جامع مکالمه کامران کروژدهی رو فقط میتونم بگم اگر پولمو دزد زده بود ...

اگر توجه دقیق کرده باشی لکنت هم داره اما خوب میپوشونه که کار هرکسی نیست بفهمه

سلام دوست عزیز من تهیه کردم دوره جامع مکالمه کامران کروژدهی رو فقط میتونم بگم اگر پولمو دزد زده بود ...

دوست عزیز روزبخیر . منم میخواستم دوره هاش رو بخرم ، توی گوگل خواستم تحقیق کنم پیام شما رو دیدم شک کردم الان نمیدونم چیکار کنم. ممنون میشم از تجربه خودت به منم بگی.