2777
2789
عنوان

بدبخ شدم یا زوده:/

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 23 پست
چه ربطی به سن و سال داره ... چرا دغدغه های اینجوریم باید منوط به سن باشه؟! نگران نباشید با ۱۵ ساله ...

مشکل در تو نیس خیلیا چون تو رو دیدم ادم اندی جنبه میتونه داشته باشه نداشته باشم مشکلی نیس اخر به خودش صدمه میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل در تو نیس خیلیا چون تو رو دیدم ادم اندی جنبه میتونه داشته باشه نداشته باشم مشکلی نیس اخر به خود ...

همه چی اوکیه کاملا عزیزم😍😎. ولی خب لزومی نداره حسای بد به هم منتقل کنیم

بیکار خطاب کردن همدیگه اصلا صحیح نیست ..

حتی خانه دار بودن هم کلی کار خودشو میطلبه 

بالاخص ماها که هم کار هم خونه هم دانشگاه هست ..

خلاصه ک بگذریم گلم موفق باشی.

چه ربطی به سن و سال داره ... چرا دغدغه های اینجوریم باید منوط به سن باشه؟! نگران نباشید با ۱۵ ساله ...

البته از اون شیرتونم معلومه خیلی باکلاسین خیلی ها اصلا کلاس کم میاره جلوتون   چیکار کنیم حالا  

عع مرسی جیگر .. چند ماهته تیکر بارداریه؟ منم حسم میگه پسره ولی هنوووز خیلی کوچولوعه نینی من

این بدههههه

نی نی نیس هدفه 😂

زیبایی‌های جهان به‌پیچ وتاب‌ فر موهایِ خرمایي‌اش ولاکِ زردش خلاصه‌میشود ! 💛🐣