2777
2789
عنوان

جای دندون کشیده خیلی دردداره

113 بازدید | 12 پست

دندون ۴بالاوپایینو بخاطر ارتودنسی کشیدم

امروز۵روز میشه

جای پایینی یهو درد میگیره بعد دوتا دندون آسیاب کناریشم باهاش درد میگیرن بالاییم یکم درد میکنه ولی کمتر از پایینی 

تجربه دندون کشیدن داشتین؟طبیعیه این دردا؟چقد طول میکشه تا خوب بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکتر بهتون مترونیدازول و اموکسی سیلین داد ؟به مادرم داد ایشون هم دندونش کشید بعدش خورد این قرص ...

اره عزیزم بهم داد اتفاقا منم خوردم ولی دردش نمیره،فقط من شبی که کشیدم مسواک زدم بخاطر براکتای ارتودنسی که غذا نمونده باشه بین دندونام،داخل نت نگاه کردم نوشته نباید زیاد دهنتو بشوری ومسواک بزنی،ممکنه بخاطر اون باشه یاعفونت کرده باشه یعنی؟

اره عزیزم بهم داد اتفاقا منم خوردم ولی دردش نمیره،فقط من شبی که کشیدم مسواک زدم بخاطر براکتای ارتودن ...

اره عزیزم چون مسواک زدی ملتهب شده فقط اب نمک اروم تو دهنت قر قره کنی هم التهابش میخوابه هم ضد عفونی میشه خوب میشه عزیزم نه عفونت نکرده چون زخمش تازه هست درد طبیعیه ،مسکن داری ؟فک کنم ایبوپروفن خوب باشه عزیزم

اره عزیزم چون مسواک زدی ملتهب شده فقط اب نمک اروم تو دهنت قر قره کنی هم التهابش میخوابه هم ضد عفونی ...

خیلی ممنونم انجام میدم

خداخیرت بده مهربون❤

آره عزیزم

اما اخه چرا کناری هاشم درد میگیرن باهاش؟اونا اصلا لثه هاش باد نکردن مثل قبل هستن

کناری هاش بخاطر این درد میکنه که عصبها بهم نزدیکه نگران نباش کناری ها سالمن ،درد اون میزنه به کناری ها ،تا دو روز طبیعیه