2777
2789
عنوان

مشکلات روده و مدفوع باریک

33063 بازدید | 130 پست

تورو خدا هرکی تجربه داره راهنمایی کنه

من ۶ ماهه سزارین شدم تقریبا ۳ ماه یبوست خیلی شدید داشتم که حتی ببخشید خلط همراه مدفوع دفع میکردم و شقاق و بواسیرم عود کرد که با دارو کنترلش کردم.بعد یهو مدفوعم باریک شده و انگار مقعدم تنگ و بی حس شده باشه و خیلی کم مدفوع میاد.تقریبا ۲ ماهه اینجوری ام خیللی مییترسم. کسی تجربه داره😭

اتفاقا منم امشب نگران همین باریک شدن شدم، توکل به خدا

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدفوع باریک فک کنم به حاطر ورم روده باشه .برنج کم بخور ببستر میوه  و سبزیجات بخور دکتر هم برو یه یک ماهی هم قرص اهن بخور

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
دکتر رفتم میگه برو کولونوسکوپی..از نتیجه ش خیلی میترسم

اهان .اشتها داری وزنت کم نشده ؟؟؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
احتمال چسبندگی روده هست تو این حالت. حتما برو دکتر. اگر تهرانی برو بیمارستان فیروزگر تو میدون ولی ...

اخه هر روز صبح که استرسم میگیره بخاطر این موضوع دلپیچه میگیرم و انگار اسهال باشم روده م تخلیه میشه هر روز اما وقتی اضطراب ندارم مدفوعم باریکه و کم

دکتر رفتم میگه برو کولونوسکوپی..از نتیجه ش خیلی میترسم

گلم من ۳سال قبل سندروم روده تحریک پذیر شدم و شقاق وهمورویید داشتم از همون موقع الان ۲ساله مدفوع من باریک ومدادی هست در هر حالت باریکه ...انگار مقعدم بسته وقفله....رفتم دکتر گفت روده تحریک پذیر هست 

میگم بنظرت به خاطر همورویید داخلی نیست که جلوش رو گرفته باشه؟

اخه هر روز صبح که استرسم میگیره بخاطر این موضوع دلپیچه میگیرم و انگار اسهال باشم روده م تخلیه میشه ه ...

من کپپ شما هستم حتی بابتش دکترم رفتم همین الانم تو فکرش بودم ...آرزوم شده ببخشید 💩چاق😂😂