2777
2789
عنوان

پسر ۳ ساله ی من داداششو هول میده

341 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من یه پسر ۳ ساله دارم و یه پسر ۱/۵ پسر بزرگ من مرتب برادرشو هول میده و می خنده 

ممنون میشم کسی که تجربه ای داره کمکم کنه 

هنوز کوچیکه طفلی چی بگیم آخه

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر خواهر منم سه سالشه بدتر از اینه

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

با محبت بهش بگو آفرین که مواظب داداش کوچولوت هستی 

من از سال ۹۷ عضوم متاسفانه گوشیم رو برگردوندم به تنظیمات کارخانه و رمزم هم فراموش کرده بودم نتونستم اون کاربری رو دوباره داشته باشم اگه کسی می‌تونه کمک کنه که من همون کاربریم رو داشته باشه ممنون میشم

محبتت و بهش زیاد کن. رسیدگی بچه کوچیک بمراتب بیشتر از بچه 3 ساله هست. میبینه تو بیشتر حواست به اونه غمگین میشه حسادت میکنه. بیشتر محبت کن کم کم درست میشه

سلام عزیزان.میشه برا حاجت دل منم یه صلوات مهمونم کنید. ممنون میشم
به پسرت بگو میای به جا هل دادن داداشت این بالشت کوچولو رو (که از یه جا آویزون کردیو) هول بدیم بخندیم ...

یوقت می‌ره داداششو دار می‌کنه از یه جایی تا اینجوری هم هول بده و بیشتر بخنده  ...بچه ها شبیه سازی میکنن و تو ذهنشون ضبط میکنن 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده