2777
2789
عنوان

کسی اینطوری بوده؟

134 بازدید | 8 پست

خانما تا حالا شده با دل درد از خواب بیدار بشین؟علتش نمیدونین چیه؟من الان چند روزه با یه دل درد بدی بیدار میشم و درد هم بیشتر تو پهلوهامه اگر کسی اینطور بوده ممنون میشم بگه دلیلش چیه دکترمم دیر وقت داده فکرم مشغوله  

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا شکم و پهلوهات سرماخورده 

نمیدونم اخه بستمم خوب نشد

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

سردت نیست ؟شبا جات سرد نمیشه ؟ من هر وقت سردم بشه دل درد میگیرم

ن اصلا سابقه نداشته از خواب بیدارم کنه

ن اصلا سابقه نداشته از خواب بیدارم کنه

خودتو خیلی گرم کن روغن زیتون بمال به شکم و کمر و پلوهات بعد یه شال گرمی چیزی ببند آجر داغ کن یچی بنداز روش روش بشین انشالله که بهتر بشه تا نوبت دکترت

خودتو خیلی گرم کن روغن زیتون بمال به شکم و کمر و پلوهات بعد یه شال گرمی چیزی ببند آجر داغ کن یچی بند ...

مرسی عزیزم❤❤