دلم خیلی گرفته جوری که نمیتونم بخوابم دارم روانی میشم خونمون همه خوابن و من دلم میخواد پاشم بلد بلند گریه کنم شاید یکم آروم تر بشم به نظر شما ها چیکار کنم آروم تر بشم خوابم ببره؟
من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کتاب دمه دستت هست کتاب بخون یا به چیزی که دوست داری فک کن یا به برنامه های فردات
من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
pdf کتاب دارم امتحان میکنم ببینم چی میشه، هر چند که حوصله هیچیو ندارم
منم گاهی اینطوری میشم یکم قبل خواب گریه میکنم سبک که شدم میخوابم
اگه گلاب داری اسپری کن روی بالش ت و صورتت تمرکز کن به چیزی فکر نکنی با آرامش نفس بکش اگه اوکی شدی منم دعا کن
کابر آقا هستم 📍گاهی کوچک ترین اشتباهات بزرگترین مصیبت ها رو به ارمغان میاره📍 مواظب کلام رفتارمون خودمون باشیم دنیا دور برگردون نداره عمر کوتاه تر از اون چیزی هست که فکر شو میکنیم قدر عزیزان خودمون بدونیم