2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در اوج ناامیدی باردار شدم و نمیدونستم 

خواهرم برام بی بی چک‌ گرفت کلی هم فحشم داد فرداش که تست زدم مثبت بود انگار توشوک بودم 

و اون بچه شد فرشته ی نجاتم ❤

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄
من خیلی بارداری میدوستم😀واهااایی فک کنن ایححح ایحح ذوق مرگ شدم  مبارک باشه کلییییی ناشکریم ن ...

ناشکری نیست 

بغض کردم 

بدون هیچ برنامه ریزی 

یهویی .. 

واقعا نمیتونم با کسی حرف بزنم چرا اینجوری شدم

ناشکری نیست  بغض کردم  بدون هیچ برنامه ریزی  یهویی ..  واقعا نمیتونم با کسی ...

سجده شکر کن 

برو سجده سه بار بگو 

شکرا شکرا شکرا (شکرن)

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄
من در اوج ناامیدی باردار شدم و نمیدونستم  خواهرم برام بی بی چک‌ گرفت کلی هم فحشم داد فرداش که ...

هیچ تصوری ندارم ازینکه قراره چه اتفاقی بیوفته 

کارمو چی کار کنم 

پایان نامم...

همچی پیچیده 

هیچوقت همچین چیزیو تصور نمیکردم.. وسط این همه کار 

مطمئنم همه خوشحال میشن

ولی من؟ .. 

من حتی نمیدونم چه حسی دارم

خیلی جلوگیری کردم خیلی 

واهاییی خیلی خوبه یهویی که  من بودم ذوق مرگ میشدم  برو به شوهرت بگو به مامانت بگو  ...

مطمینم دیگه نمیزارن به کارام برسم 

مخصوصا شوهرم که عاشق بچست واییی خانوادش خیلی نوه میخوان ..مخصوصا پسر بزرگشونه

:) هیچوقت فکرشم نمیکردم حاملگی انقد شوک بهم بده