2777
2789
عنوان

میشه بیایین ببینین چ مرگمه؟؟؟

125 بازدید | 8 پست

متاهلم و ی پسر ۱۸ ماهه دارم

نمیتونم فکرو خیالارو از سرم بیرون کنم و خودمو عذاب میدم و تپش قلب میگیرم آخر سر

حس میکنم همه چیم زیر سواله،همه سرتا پامو ایراد میبینن

چ تو شوهر داری،چ بچه داری و زندگی

خیلی حالم بده،همش خودخوری میکنم

حرفای دیگرانو واسه خودم یکسره تکرار میکنم

حس میکنم هیچکس ازم خوشش نمیادو همه میخان بپیچونن منو

حس میکنم

حس میکنم همه ب حرفام بی توجهن و اصلا حوصله حرف زدن با منو ندارن

نمیدونم چرا مدااااااام فکر میکنم همه پشت سرم حرف میزنن و میخوان ضایعم کنن و کوچیکم کنن

واقعا دارم از همه متنفر میشم

خیلی تنهام،خیلیییی

حالم اصلا خوب نیس،چرا اینقدر داغون شدم منی ک همه عاشق این بودن تو جمعشون باشم قبلنا

کمبود ویتامین داری یه دوستی داشتم همین مجازی مثل شما بود همش همین فکرها را داشت و هرشب دعوا داشت رفت دکتر آزمایش کمبود ویتامین و کلسیم داد دارو گرفت یه مدت خورد خوب شد

خدایا چرا من ؟یعنی خودت دلت برا من نمیسوزه😞😫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگی گرفتی ...  روانپزشک .... یه ماه دارو اوکی میشی ....

خیلی خودمو کوچیک و حقیر میبینم،اعتماد بنفس حرف زدن با کسیو ندارم،تو حرفام همش تته پته میکنم،دلم داره میترکه،خودمو جمو جور میکنم ک ب کسی ک ناراحتم کرده بگم ک ناراحتم دست و پام شروع میکنه ب لرزیدن،تپش قلب خفم میکنه،اشتهام کور میشه،دندونام میخوره بهم،دارم نابود میشم

خیلی خودمو کوچیک و حقیر میبینم،اعتماد بنفس حرف زدن با کسیو ندارم،تو حرفام همش تته پته میکنم،دلم داره ...

متوجهم عزیزم .... حتما برو دکتر .... افسردگی هم مث سردرد یه عوامل درونی داره در بدن .... که با دارو خوب میشه ... 

به کسی هم نگو میگن وای روانپزشک :/ .... کلا دید صحیحی بهش نیست ... 

بدنت درد بیاد میری دکتر برای روانت هم باید اینکارو کنی 

پیگیری کن باور کن سریع خوب میشی .... 

متوجهم عزیزم .... حتما برو دکتر .... افسردگی هم مث سردرد یه عوامل درونی داره در بدن .... که با دارو ...

تورو خدا راست میگی؟واقعا خوب شدنی در کار هست؟هیچ امیدی ندارم ب زندگی

تورو خدا راست میگی؟واقعا خوب شدنی در کار هست؟هیچ امیدی ندارم ب زندگی

اره عزیزم خوب میشی فقط باید بری دکتر ..... دارو خوردن هم یه مدت کوتاههه ..... زودتر اقدام کن .....