2777
2789
عنوان

موهامو بالیاژ کردم

594 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من موهام کم پشت. بود.  و چرب بود 

حالا بالیاژ کردم دکلره هاش بعد حموم خیلی وز میشه و بسختی شونه  میشه 

اونایی ک ماسک وابرسان مو استفاده میکنن چی بخرم ک هم تبرسانی کنه هم تقویت کنه و هم نرم کنه 

تاحالا چیزی نخریدم ازاین جور چیزا ی چی بگید واقعا خوب باشه و قیمتشم خوب. باشه زیاد گرون نباشه ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لورال میزدم قبلا 

الان گلیس میزنم 

ولی آبرسانی و ...رو نمیدونم فقط نرم میکنه میتونم شونه کنم وگرنه کلا موهام شونه نمیشه 

موهام هم فر هست هم وز داره 

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!

دکلره کلا اینجوره مرتب باید برسی بهشون

من چندساعت قبل حموم روغن تراپی میکنم روغن نارگیل و بادام تلخ میزنم قیمتشونم مناسبه

ماسک مو داخل حمومم دیترون و لورال خوبن

بعد حمومم من بستنی مو بیول میزنم

چندقطره هم روغن ارگان یا نارگیل بزن به نوک موهات

دکلره کلا اینجوره مرتب باید برسی بهشون من چندساعت قبل حموم روغن تراپی میکنم روغن نارگیل و بادام ...

یاخدا چقد چیز میز میزنی

ی چی میخواستم شصت هفتاد تومنی باشه بعد حموم راحت اسپری کنم شونه بسه و وز وزیاش بره

خواهر پول ندارم اینهمه رو بخرم

یاخدا چقد چیز میز میزنی  ی چی میخواستم شصت هفتاد تومنی باشه بعد حموم راحت اسپری کنم شونه بسه و ...

ماسک نرم کننده بیول بخر بعداز حمام اسپری کن نرم میشه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

عزیزم یه نگا به تاپیکام بنداز شاید خوشت اومد پیام بده.

فقط بدون هزاران تا خانم داریم کسب درامد میکنیم ازش

و شرکت نفیسه دیگه معتبره

اگه کارتوخونه 😍میخوای تاپیکامو ببین.😘👌