2777
2789

عزیزم بسیار زیبا

امکانش هست لباستون رو هم ببینم؟

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️

خیلی خوشگل گلم 

یک سوال شما روانشناسی بالینی خوندی بازار کارش چطوره؟ درساش شیرینه؟

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ببینم

گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد💛
مرسی عسلم 😃🤪

دوبارعهههههههه ندبدمممممم

کاش میخواندي درگوش دنیا آوازي که مانده در گلویت کاش پر بگیرد پرنده ي تو از پشته میله ي آرزویت کاش جان بگیرد صداي آزادي رو در رویت... 
واستا بزارم سریع برمیدارم😄

ذجحربیهححبغیسقققف😍😍😍😂😂😂😂😂

کاش میخواندي درگوش دنیا آوازي که مانده در گلویت کاش پر بگیرد پرنده ي تو از پشته میله ي آرزویت کاش جان بگیرد صداي آزادي رو در رویت... 

وای اسی خیلی نازی عالیه ارایشت😍😍😍😍😍😍