2777
2789
مایع ظرفشویی گلیسیرنه خاکستر عالیه پریل جلد طلایی هم خوبه

آره گلیسیرینه از معمولیش بهتره.

اما کلا خاکستر خوبه.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از محصولات بایواآکوا و ایمجیز و درمالیفت راضی بودم/از سینره و نئودرم نا راضی

حالا برعکس من از سینره راضیم  

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

مایع ظرف گلرنگ 

تاید دستی گلرنگ و برف 

تاید ماشینی گلرنگ. تاژ 

شامپو ویتامینه گلرنگ ❣️

من شوینده تکراری دوست ندارم فعلا گلرنگه

کرم فعلی مای و کامانم سفارش دادم

با هم مهربان باشیم ♥️
پوستم حساس بود نسبت بهش !البته محصولات پوستی همینه برا هر کسی فرق میکنه!

بله عزیزم ممکنه محصولی برای کسی خوب باشه برای دیگری نه..  مثل محصولات کامان با اینکه تعریفشو میکنن برای من خوب نیست.. 

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

شامپو داو

پودر رختشویی مایع ظرفشویی پرسیل

شامپو بدن مای

شامپو بدن فیروز برای صورت

مایع دستشویی اوه کرمی

ماسک نرم ککنده بعداز حمام بیول

خمیر دندون وی وان

سیف کرمی

تمیزکننده سطوح اکتیو

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
شامپو داو پودر رختشویی مایع ظرفشویی پرسیل شامپو بدن مای شامپو بدن فیروز برای صورت مایع دستشویی ا ...

شامپو بدن فیروز جلد ابی هم موافقم خیلی خوبه 

سیف کرمی هم عالیه برای سطوح چرب

یه مدت کرم پودر مای میزدم عالی بود اواخر خریدم اشغاال شده بود 

از ماسک موی شون راضیم 

کرم پای جی برای ترک پاها عااالی

پودر زینک اکساید فیروز میزنم زیر بغلام اصلا بو نمیگیره 

اصالتا اهل #شیرازم  ❤️😍 دلوان دختر خوشگلم 😍
شامپو بدن فیروز جلد ابی هم موافقم خیلی خوبه  سیف کرمی هم عالیه برای سطوح چرب

اره فیروز ابیشو واسه صورتم استفاده میکنم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
یه مدت کرم پودر مای میزدم عالی بود اواخر خریدم اشغاال شده بود  از ماسک موی شون راضیم  کر ...

کرم پودر مای من چندین سال پیش استفاده میکردم یه مدت بد نبودولی بعدش دیگه نخریدم، کرم زینک اکسای فیرپزم موافقم منم میزنم زیربغلم بعداز حموم