هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پانچ حالت اسپرت داره ، برای پذیرایی مناسب نیست فکر میکنم بعد از یک بار شستن دیگه حالتشو از دست میده و دیگه نمیشه مرتبش کرد، همون پلیسه یا سه چین برای پذیرایی مناسب تره حالا اگه یه دکور پانچ از یک طرف یا دوطرف روش بدی خیلی قشنگ میشه.
واقعا !؟ فروشنده چنان گفت سخته من پشیمون شدم ،،من میخوام حریر و والان رو تو یه چوپ پرده بزنم نظرتون ...
منم تو یه چوب زدم
برا اتاقمم حریر خالی دادم پانچ کرده
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر