2777
2789

منظورم اوناییه ک حجاب براشون واقعا مهمه 

تو عروسی زنونه و مردونه جدا باشه 

وقتی آرایش و مو بیرونه 

بالاخره عکس و فیلم هست... نمیشه تک به تک گفت عکس نگیر فلان(منظورم مثلا فامیلیه ک براشون مهم نیس و شاید حالا تو گوشیش اتفاقی همسری پسری و.... ببینه ) 

شما چیکا کردید؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دختر عموم تو عروسیش اهنگ نبود . موهاشم بیرون نبود . زیر لباسشم ی سارافون سفید پوشیده بود 

وات ده ف.ک واز دتتتت😑😑😑👎👎

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم

اگر مهم باشه دقیقا باید تک به تک گفت و اجازه ندی کسی عکس بگیره و به اطرافیان درجه یک هم بسپاری که اگر دیدن کسی داره عکس و فیلم بگیره بهشون تذکر بدن 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

مجردم ولی بخوام ازدواج کنم حجاب میگیرم چون واقعا ارزش نداره برا یه روز موهامو بریزم بیرون و چیزی نیست که باعث بشه رو زندگی زناشویی تاثیر مثبت بذاره 

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

ما کسی عکس نمیگیرع کلا  همه میدونن ک‌ نباید بگیرن . یکی از دوستام فقط اومد گفت‌میشه عکس بگیریم گفتم‌نه عزیزم شرمنده 

🍃﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ 🌼🍃