2777
2789
عنوان

دوختن دهانه رحم یاسرکلاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 17850 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی من خودم سرکلاژ کردم نه درد داره نه عوارض فقط رعایت میخواد ولی با این وجود که دکترت میگن پولکیه یه دکتر دیگه هم برو بد نیست خانم دکتر اسدی تو میدون تجریش مطب داره خیلی با انصافه عزیزم.اگه باید بکنی حتما انجام بده ریسک نکن چون بچه بزرگتر بشه خطر سقط بالا میره عزیزم.
بنیامین من صبح 22 اردیبهشت اومد تو آغوش پدر و مادر منتظرش.
منم سرکلاژ کردم توی هفته چهاردهم دکترم ربابه طاهری پناه بود
مشکلی هم نداشتم کمی مراعات کردم اما بعدش کارهای خونه رو میکردم و کلاس یوگای بارداری هم رفتم و خدارو شکر مشکلی پیش نیومد
آره خانمی
من خواب بودم وقتی بیدار شدم دیدم کمی ( ببخشید) لباس زیرم خیس شده به بیمارستان زنگ زدم گفتند بیا تا شوشو بیاد حدود نیم ساعت بعد دوباره لباس زیرم و کمی شلوارم خیس شد و کم کم دردم شروع شد و رفتم بیمارستان
اونجا هم معاینه میکنن
یک پارچه میدن که ببینن مرطوب میشه یا نه بعد دیدن بله کیسه پاره شده و دیگه همینطور آبی بود که خارج میشد