2777
2789
عنوان

میشه برای مرگم دعا کنید

274 بازدید | 19 پست

ایندفعه برای مردن و راحت شدنم صلوات بفرستین 🥲

دعا کنید با عزت به زودی بمیرم از خونمون که شده اینه رنجم راحت بشم آزاد بشم 🖤

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
برای سلامت روانت و تغییر زاویه دیدت نسبت به مشکلات دعا میکنم

نه دعا کن بمیرم صبرم از رنجی که این دنیا رو دوشم گذاشته تموم شده

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا فایده نداره تلاش و کوشش فایده داره که باعث میشه از خونه بیای بیرون 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
نه دعا کن بمیرم صبرم از رنجی که این دنیا رو دوشم گذاشته تموم شده

ابجی بیخیال جون خودت 

لوس نباش 

همه مشکل داریم ( الان احتمال ۹۰ درصد میگی من فرق دارم ) نه نداری عزیزه دل من 

بزار ی مثال بزنم برات گلم دبیر ما چن سال پیش رفته بودیم اردو اون نگاه دهن ما میکرد کباب کرده بودیم (شریکی🤣)

بعدش گفتیم باهم خدایا چرا اون با این شخصیت و شوهرش ریئس بانکه چیزی نیورده بخوره 

ما میخوردیم اون قورتش میداد ایقدر نگا دهنمون میکرد بعدش فهمیدیم سرطان حنجره داره جز چیز ابکی هیچی نمیتونه قورت بده 

خوشبختی برای اون ینی خوردن ی لقمه نون 

لوس نباش زندگی کن دختر

ابجی بیخیال جون خودت  لوس نباش  همه مشکل داریم ( الان احتمال ۹۰ درصد میگی من فرق دارم ) ...

اگه بدونی تنهایی چقدر مشکلات رو به دوش کشیدم و صبر کردم هرکی تو اون شرایط بود میمرد ولی من قوی بودم ولی الان دیگه واقعا تموم شدم خیلی حالم بده دلم میخواد یه جراتی پیدا کنم و خودمو رها کنم 😔

اگه بدونی تنهایی چقدر مشکلات رو به دوش کشیدم و صبر کردم هرکی تو اون شرایط بود میمرد ولی من قوی بودم ...

باز دیوونه شدی که عههههه

زبونتو گاز بگیر

که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗

سلام عزیز

حتما حتما حتما

این چهله رو شروع کنید

منم دعا کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7827186/عزیزانی-که-حاجت-دارید-بیاید

خدای مهربانم💫چادرمیپوشم وحجابمرا دوست دارم 🧕چون تو فرمودی💫 با نامحرم👨شوخی نمیکنم و متینم چون تو فرمودی💫 دست🤚 و پای🦶 پدرومادرم👨‍👩‍👦 را میبوسم و احترامشان میکنم چون تو فرمودی 💫نماز🤲میخوانم و روزهمیگیرم چون تو فرمودی💫 با خانوادم👨‍👩‍👦‍👦 و دوستانم👩👩‍🦰👱‍♀️ میخندم👄 و شادم☺ چون تو فرمودی💫درس میخوانم👩‍💻 و علم یاد میگیرم چون تو فرمودی💫برای جهان دیگر که ابدی ست و هررررگز تمامی ندارد یاری ام کن💫هدفم رسیدن به تو و رضای توست یا ارحم الراحمین 💫
سلام عزیزم خوبی نیستی نگرانت شدم

سلام خواهرجانم خوبم شکر خدا تو خوبی 

لیزیک کردم زیاد به گوشی نگاه نمیکنم تا یه خورده بهتر شم 

سلام خواهرجانم خوبم شکر خدا تو خوبی  لیزیک کردم زیاد به گوشی نگاه نمیکنم تا یه خورده بهتر شم&n ...

سلام عزیزم

به به مبارک باشه گلم

خداروشکر که خوب و سلامتی

که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗
سلام عزیزم به به مبارک باشه گلم خداروشکر که خوب و سلامتی

سلامت باشی عزیزم 

خشکی گرفتم خیلی اذیت شدم😓

عه جدی چرا علتش چی بوده

لیزیک عزیزم 

هی می‌ره یه مدت بهتر میشم دوباره برمیگرده حالا می‌خوام یه مدت کلن گوشی رو کنار بزارم ببینم چی میشه

سلام خواهرجانم خوبم شکر خدا تو خوبی  لیزیک کردم زیاد به گوشی نگاه نمیکنم تا یه خورده بهتر شم&n ...

عزیزم خوبی خبری ازت نیست

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖