2777
2789
عنوان

بیاین یه ماجرا مشکوک

231 بازدید | 11 پست

داخل یکی از روستاهای اطراف شهرستان ما یه قوم بسیار بسیار دلشون سیاهه غیرتی ان...یه دختره ۱۴ سالشه اسمش کیمیا هستش فکر میکنم ...دختر رو میدن به یکی از فامیلاشون به اجبار و اینکه مادرش از پدرش جدا شده بود دختر رو هم خانواده پدری بزور میدن فکر کنم پسرعموش ‌و خواهرش هم از ترس اینکه اونم به زور ب یکی ندن به خاستگاری پسرخالش جواب مثبت میده ...خلاصه دختره ک ۱۴ ساله یه روز اون و با لباس خونگی داخل خونه بوده میبینن بعد چند ساعت ناپدید میشه میگن با لباس خونگی آخرین بار در حیاط باز بوده  دختر رو داخل حیات با لباس خونگی میبینن  و دیگه ناپدید میشه مرداشون یعنی عمو  پدربزرگ پسر عمو و ‌... میگن ناپدید شدنش هیچی فقط با لباس خونگی فرار کرده همون بهتر ک  پیدا نشه....اما خیلیا میگن شوهرش کشته و سر به نیستش کرده ۰ون شوهرش  بیخیاله و بیچاره دختره ازش گوشی و موبایل میگرفتن تو خونه 

اما خیلیا ام میگن مادر دختره ک طلاق گرفته بود اون و برده پیش خودش الان تقریبا یکساله گم شده جتی اوایل اعلامیه ام براش زدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐پدرش پیگیرش نیست؟

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
به پلیس نمیگن انقد بی غیرتن  خودشون میگن بریم به پلیس بگیم دخترمون فرار کرده یا با لباس خونگی ...

چه عجیبه این غیرت الکی.این جاهلیته غیرت نیست.حتی اگر هم فرار کرده باشه بازم پاره تنشون هست و باید پیگیر کارش باشند نه اینکه صورت مسأله رو پاک کنم بجای حل مسیله

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
چه عجیبه این غیرت الکی.این جاهلیته غیرت نیست.حتی اگر هم فرار کرده باشه بازم پاره تنشون هست و باید پی ...

اره دقیقا

اصلا شاید دزدیده شده چجور غیرتی هستش که اجازه نمیده دنبال ناموسشون بگردن و ۹۰ درصد دزدیده شده چون دختره خیلی موقیت خوبی برای فرار داشته اما فرار نکرده