2777
2789
آره هست چند باری اون روستا رفتم از طرف شرکت اون خانم رو هم دیدم ولی جرئت رفتن به خونشون رو ندارم

به نظرتون روح بوده یا اجنه

شکلش چه طور بود

غیر عادی نبود

شکل ادم بود

شک نکردید وقتی دیدیش

ببخشید سوال میکنم

جالبه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
به نظرتون روح بوده یا اجنه شکلش چه طور بود غیر عادی نبود شکل ادم بود شک نکردید وقتی دیدیش ببخشی ...

مثل انسان عادی و خندان اصلا هم شک نکردم چون میگن جن ها به جای پا سم دارن واسه همین اومدم تو خونه ماجرا رو گفتن ولی خدا شاهده تا یه ۶فته میدیدمش تو خواب ولی اصلا چیزی نگفت فقط گفت خیلی خوش اومدین مادرم خوشحال کردین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک بار مامان بابام رفته بودن بیرون من تو خونه تنها بودم آخرای شب بود من وقتی برقا و خاموش کردم دیدم صدای بهم خوردن قاشق و چنگال ها از تو آشپز خانه میاد برقارو روشن کردم دیدم همه چیر مرتب و سالم اونجاس

یه روزی یه خواهر و برادر میرن جنگلای شمال که کلبه دارن اونجا تا چن روز حال و هواشون عوض بشه روز دوم ...

عزیزم واقعیه ماجراش؟؟؟ فک کنم واقعی نباشه داستان باشه فقط.

💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💙
همین امروز صبح داشتیم با شوهرم راجبش حرف می زدیم  چند سال پیش تو خونمون گوشی شوهرم گم شد. هر چ ...

شوهرت می‌خواسته یه گوشی مدل بالاتر بگیره ترفند زده😂، بعدم گذاشته بالای سرت. بنظرم یبار دیگه باهاش صحبت کن🤭

شوهرت می‌خواسته یه گوشی مدل بالاتر بگیره ترفند زده😂، بعدم گذاشته بالای سرت. بنظرم یبار دیگه باهاش ص ...

نه عزیزم  شوهرم رفت ماموریت اصلا نبود   که    کف سالن رفت زیر پام  اهل گوشی نیست اصلا   اون زمان هم اصلا  گوشی اندروید  نیومده بود کهاین اتفاق افتاد گوشیی 1100 بود

بخند شاید فردایی نباشد

این ی داستان واقعی من همش فکر میکردم جند زدگی الکی ولی برای پسر عمه دختر خالم اتفاق افتاد این بند خدا انگار  شب کار بود داشته میرفت سرکار بعد نگو کارش از وسط بیابون ۱جا که نه خونه نه چیزی بود رد میشه میگذره حالش بد میشه کارای عجیب میکرد من زیاد در جریان نیستم ولی وقتی واسش قران میخوندن عصبانی میشد حتی پسرخالم که دامادشون داشت شب از سر کار برمیگشت با تاکسی میگفت ۱کی وسط بلوار ۱زن بلند قد با چادر سفید قیافش معلوم نبود زل زده بود به اتاق میثم که با راننده تاکسی وقتی برگشتن نبودش کلی بردنش پیش جنگیر کسی کار نتونست کنه با جن حرف میزد بهش گفتن تو از وسط عروسی ما رد شدی اون جنی که رفته بود تو جلدش اذیتش نمیکرد میگفت تو بایدبا زن من که از تو خوشش اومده ازدواج کنی اینم قبول نمیکرد اذیتش میکردن میگفت اولا ترسناک ظاهر میشدن ولی بعد خوب ظاهر میشدن الان ۷ سال هنوزم باهاشه ۱جور موکلشه بعد انگار این پسر بهش میگه نقش گنج بگو باز کنم ولی چون جن مسلمان بود قبول نمیکنه ۱بار واسه دختر خالم قفل کردن بندخدا نمیتونست مغازشو بفروشه این گفتش قفلش کردن جا قفل تو مغازه بود زیر کاشی دختر خالم تا پیدا کرد مغازشو فروخت من چون میترسیدم مامانم زیاد تعریف نکرد واسمون یادم شوهرم کورک پرش ریخته بود تا ۱ماه تنها نمیموند😂ولی من از اون ماجرا ۱جورای باور کردم خدام تو قران راجب جن مسلمان کافر گفته 

در ضمن اون اقا که دچار این مشکل شده من میبینم عیدا که میریم خونه خالم کرک پرم میریز فکر اینکه ۱کی باهاش جالبیش اینجاست اون اقا زن داره با ۱بچه پسر که بعد این اقا که مردن میره سراغ پسرش میگم چه دلی داره زنش 🥴

دلار مرز۳۰ هزارتومن😲

و الان بالای ۴۵

امضام این بود👇👇                                                       لطفا نفری یه صلوات بفرستین این هفته خبر خوبرو بگیرمم🙂🙃 حالا خبر خوبرو گرفتم یه صلوات برای اینکه  شمام این هفته خبر خوبرو بگیرین🌠🌌
یا خدااااااااااا    عین واقعیت بود پسره؟

آره مثل یه انسان تمیز شیک بهم سلام داد.خوش آمد گفت اونم خندون بعدش رفتم سرویس اومدم بالا ماجرا رو گفتم همه کپ کردن خودم که ببخشید ریده بودم دیگه