2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرکتاب نیت نمیخواد. 

برام انجام میدی چون خیلی مهمه ‌منو مجبوری دادن ب یه نفر .و اونو دوسش ندارم.رفتیم ازمایش ازدواج گفتن طرف تالاسمی مینور داره من آلفا ۳۰ آذر ماه یعنی چند روز دیگه جواب ازمایش  ژنتیک که دادیم میاد میخوام بدونم اخر عاقبتم چی میشه 

بهش بی محلی کن خودتو بالا بگیر تا بیاد منت کشی

بعید میدونم بیاد اصلا در حقیقت من یه بی عقلم گه منتظر هیچیم 

مشکلم اینه کاراش و حرفاش یکی نیست و میخوام بدونم میاد یا اصلا دلیل این اختلاف چیه که کارش یه چیزه حرفش یه چیز

هرکی 
بعید میدونم بیاد اصلا در حقیقت من یه بی عقلم گه منتظر هیچیم  مشکلم اینه کاراش و حرفاش یکی نیست ...

ببین مردا عاشق دخترای قوی و مغرورن اگ خیلی بهش اس بدی خودشو بالا میگیره فک میکنه خبریه. یا خودش شخص مهمیه .بهش بی محلی.کن تا بیاد

ببین مردا عاشق دخترای قوی و مغرورن اگ خیلی بهش اس بدی خودشو بالا میگیره فک میکنه خبریه. یا خودش شخص ...

اصلا باهاش در ارتباط نیستم 

دوست خانوادگیه یک سال و خورده ایه دیوونش شدم اخر رفتم بهش پیام دادم گفتم فقط دوبار حرف زدیم ولی هرماه میبینمش یا باهاش سفر رفتم یا میاد خونمون پیش بابام اصلا خیلیییی نزدیکه 

و گفت محو میشه از زندگیم ولی نشد و بدتر هرهفته چهارشنبه ها مغازه بابامه و میدونه که من اون روز میرم تا ببینمش یا گفت بلاکم میکنه و نکرر ولی عمرا برگرده فقط میخوام دلیل لین کاراشو بدونم

هرکی 
اصلا باهاش در ارتباط نیستم  دوست خانوادگیه یک سال و خورده ایه دیوونش شدم اخر رفتم بهش پیام داد ...

اونم دوستت داره پس .ولی یه چیزی مانعش میشه. برو رو ب روش رک حرفتو بزن و بهش بگو رک حرفتو بزن 

اونم دوستت داره پس .ولی یه چیزی مانعش میشه. برو رو ب روش رک حرفتو بزن و بهش بگو رک حرفتو بزن 

گفت هرکاری کنیم شدنی نیست 

مشکلش اختلاف سنی و اشناییش باخانوادمه میگه خانوادت بفهمن بد میشه و تو اذیت مبشی و .... 

به نظر شما با همچین حرفایی ممکنه برگرده ؟ 

هرکی