2777
2789
عنوان

قرار اول 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 49 پست
شغلشو بگو تا کمکت کنم چه تیپی بزنی و چجوری رفتار کنی

میدونی چیه بدترین قسمتش اینه کلی تیب بزنی بری سره قراربعدپسره اصلابیریخت باشه واصلاخوشت نیادازش خیلی حسه بدیه میگی حیف  که برات تیب زدم🤦‍♀️

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چیه بدترین قسمتش اینه کلی تیب بزنی بری سره قراربعدپسره اصلابیریخت باشه واصلاخوشت نیادازش خیلی ...

😂😂😂همینجوری ادم کشکی که نمیره سر قرار .اول باید عکسشو پسند کنی چن تا ویدئو کال داشته باشین همو پسند کنی بعد.ولی راست میگی فکرشم حال ادمو بد میکنه بری سرقرار اوکی نشه🤦‍♀️

عطر چه مارکی خوبه؟

ویکتوریا اسکرت عالیهههه ولی خیلی گرونه

با هاکوپیان هم عالیه

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋
😂😂😂همینجوری ادم کشکی که نمیره سر قرار .اول باید عکسشو پسند کنی چن تا ویدئو کال داشته باشین همو پس ...

معلومم نیستاممکنه طرف کلی توعکساش فتوشاپ داشته باشه خوب به نظربیادفکرکنی خوبه بعدحضوری بری ببینی خیلی داغونه

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
دسته گل دیگه چرا😮🤣🤣

کلا چون از گل خیلی خوشم میاد با هرکی میخوام برم بیرون اولین قرار باشه یا هر مناسبت دیگه گل میبرم😂😂

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
چرا حسرت میخوری🥺دوس داشتی بری؟

دوست نداشتم برم چون شرایطو نداشتم 

ولی خود طرفو دوسش داشتم و وقتیم‌جدا شدیم جفتمون زجر کشیدیم و داستانش مفصله...

درکل زود تصمیم گرفت بیاد 

راستی چندتا عکس بهش دادی؟ویدئو کالم گرفتین؟