2777
2789
عنوان

عقده

369 بازدید | 48 پست

راجع به عقده هاتون بگيد

خودم عقده ي اختيار دارم چون از وقتي يادمه تحت كنترل مامانم بودم 

ارزومه جوري قوي و پولدار بشم حرف حرف خودم باشه و ديكتاتوري كنم عين ملكه عين پادشاه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه هدفي داري؟ چه كاري انجام دادي واسه ارضا عقدت؟

ی مدت سر کار میرفتم و صاحب اختیار بودم ولی حمایت و توجه خانوادم صفر شد و عذاب وجدان میدادن بهم

الانم گوشه گیر و افسرده .دوس داشتم قبلن مستقل میشدم

الان شوهر دیگه

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
ی مدت سر کار میرفتم و صاحب اختیار بودم ولی حمایت و توجه خانوادم صفر شد و عذاب وجدان میدادن بهم الان ...

من اجازه سركار رفتن ندارم منم گفتم مامانم هرچي در مياره در ماه بزنه به حسابم سه ماهه شروع كرده! اينم پيشنهاد من اگه نميدارن كار كني پول ماهانه زياد بگير

من اجازه سركار رفتن ندارم منم گفتم مامانم هرچي در مياره در ماه بزنه به حسابم سه ماهه شروع كرده! اينم ...

دلت خیلی خوشه اونام دادن پول زیاددد هه

من از بی پولی رفتم سر کار توام ب بهونه کاراموزی برو نمون زیر بار منتشون

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
دلت خیلی خوشه اونام دادن پول زیاددد هه من از بی پولی رفتم سر کار توام ب بهونه کاراموزی برو نمون زیر ...

سرشون بيشتراز چيزي كه فكر كني تو زندگيمه

دل تو خوشه يه چيزي ميگي 

كدوم كاراموزي كل روزاي هفته دوشيفته!!؟

😐😂 تاپیک هامو خوندی؟  تاپیک هام به این سن میخوره؟

تاپيكات! شما؟ 

از همون دو جمله ات سنتو حدس زدم

سن فيزيولوژيكت چنده حالا؟ ببينم به سن سايكولوژيكت ميخوره يا نه