2777
2789
عنوان

عقده

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعريف من اينه  خواسته و هدفي كه واسش ١٠٠ تو بذاري و به خاطر خودخواهي ديگران نرسي بهش ميشه عقده ...

تعریفت درسته

ولی دیدت نسبت به اینکه آدما با عقده هاشونه که به جایی میرسن متفاوته و این عقده نیست که باعث حرکت میشه

عقده بار روانی منفی داره و باعث خیلی ناراحتیا میشه

همه کمبودایی دارن تو زندگیشون

ولی این دید مثبت و تلاششون برای رسیدن به خواستشونه که موفقشون میکنه نه عقدشون نباید بزارن اون کمبود باعث عقده بشه

و اگر کسی نظرشو بهتون تحمیل کرد و دیکتارتور بود دلیل نمیشه شما هم بعدا کاری کنید که برای بدست آوردن اون حس قدرتتون تبدیل بشید به ی دیکتاتور دیگه

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
حيف كليه هامون😂

والا خب 

هر کلیه رو ۵۰ میلیون هم در نظر بگیریم 

دوتاشو بفروشیم میشه ۱۰۰ میلیون

۱۰۰ میلیون میشه ۳ هزار دلار 

😂 حقوق یک کارگر تو کانادا ماهانه ۷ هزار دلاره

چند تا پسر خوشتیپ و باحال حساب دست چند نفره
تعریفت درسته ولی دیدت نسبت به اینکه آدما با عقده هاشونه که به جایی میرسن متفاوته و این عقده نیست که ...

خب من راه خوبشو رفتم جواب نداد واسم 

منم انسانم فرشته نيستم نظرم اينه تو همين دنيا همين زندگي خوبي و بدي هركسي و جواب بدم 

من اينجوري ام اگه شما واقعا ميتونيد ٨ سال رندگي هدر رفته تونو ببخشيد و ادماي ظالم و ببخشيد دمتون گرم 

من هنوز به اون درجه از عرفان نرسيدم

دقيقا هم انگيزم از ثروت و قدرت كردن تو چشم هموناييه كه دست كم گرفتنم و جلو پيشترفتمو گرفتن