2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه من میزنم

از دکتر پوستمم پرسیدم گفت عیب نداره

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

اصصصلا نمیفهمم چرا دفعه اول برای اطلاح باید حتتما بند بندازید 

دیوونگیه محضه

من خودم دفعه اول پودر زدم

دفعه دوم ب بعد بند انداختم

ن درد کشیدم

ن صورتم جوش زد و بیرون ریخت

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!

ریحانه جان موهای صورت من هورمونی زیاد و ضخیم بود میمردم مخصوصا پشت لب سیبیل جون هام 😖 . درخت بودن باید اره شون میکردیم 😂

ولی یه راهی بهت یاد بدم. بگو برات بند خیس بندازن عالیه هیچی نمیفهمی

نه من هم میزنم نیم ساعت قبلش خیلی خوبه 

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
مشکل هورمون دارم برای همین فعلا نمیتونم باید اول برم دکتر 

کار خوبی میکنی اول هورمون درمانی کن. من قبل از هورمون درمانیم پونزززده جلسه لیزر رفتم کم نشد که هیچ موی چانه و روی سینه ضخیم و بلند و اطراف نافم هم همینطور پشم دراورد. الان یکساله تحت نظرم انقدر کم شده 😍