2777
2789

سلام عزیزان. خواهرم ای وی اف انجام داده تا الان 6 بار آزمایش داده. بار اول 138. بار دوم 198 بار سوم 938.بار چهارم 1002.بار پنجم 20000.بار ششم 2200...این آزمایش ها رو در فاصله 48 ساعت انجام داده   خواهشا کسی تجربه داره بیاد بهم بگه... امکان داره خارج رحمی باشه؟ کسی تجربه داره اینطور تیتر بتا ها رو دیده باشه. هیچ دردی هم نداره 

برا بچه دار شدن من هم یه دونه صلوات بفرستین🙏باردار نیستم تیکر رو به امید باردار شدن گذاشتم     خداااایا ناامیدم نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزدلم  نه خارج رحم کم میشه. این داره هی زیاد میشه.  بره زیر نظر دکتر اینقدر بتا ن ...

آخه دکتر ازش میخاد... حالا گفته شنبه بره سونو واژینال بده. 

برا بچه دار شدن من هم یه دونه صلوات بفرستین🙏باردار نیستم تیکر رو به امید باردار شدن گذاشتم     خداااایا ناامیدم نکن 
چرا هی تکرار میکنه ازمایش رو

دکتر میگه تکرار کن. واقعا کسی هست با این که تیترش کم میره بالا بارداری مو فق داشته باشه 

دکتر میگه تکرار کن. واقعا کسی هست با این که تیترش کم میره بالا بارداری مو فق داشته باشه 

عزیزم تیتر بتاش خیلی هم خوب داره میره بالا، اصلا استرس و نگرانی نداشته باشین، انشالله به سلامتی 9 ماه دیگه بدنیا میاد 

چون ای وی اف کرده هم ممکنه دوقلو باشه هم احتمال داره خارج رحمی باشه چرا سونو نمیده خب؟

دکتر گفت بالا تیتر بالا 2000 باشه.که بگم سونو بده الان که گفته شنبه بره سونو بده هممون از استرس داریم می‌میریم. هیچ کس هم نداریم بهمون قوت قلب بده. سه تا خواهیم هر چه نابارور. دعامون کنید تو رو خدا این خواهرم بعد 22 سال باردار شده