2777
2789
عنوان

زانو درد

386 بازدید | 29 پست

پای راستم زانوم خیلی خیلی درد می‌کنه و تیر می‌کشه 

وقتی راه میرم هم بدتر میشه 

شما تاحالا تحربشو داشتید ؟ 

چی می‌تونه باشه 

اینقدر درد می‌کنه و تیر می‌کشه که خدا می‌دونه 

رونی کلمن دایی هستم قصد ازدواج باهیچ جاناتانی ندارم.مزاحم بشید بدبخت میشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  از سرما بود کل زمستون زانو درد بود بهار شد هوا خوب شد 

شما هم با باند و ایناببندین و گرم نگهدارین خوب میشه احتمالا 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
دلیلش رو نمیدونی مثلاً ضربه ای خورده چیزی تا بتونم کمک تون کنم

نه 

صبح که بیدار شدم درد میکرد به شدت بعدش دردش ملایم شد و تا عصر ادامه نداشت ولی الان خیلی درد می‌کنه و تیر می‌کشه 

یا ضربه خورده، یا حرکت اشتباهی کردی یا وزنت زیاده یا کلا عضله اطراف زانوت ضعیفه 

لاغر هستم 

نه قوی هست زانوهام چون اسکیت میرفتم یه مدت و والیبال که به خاطر کرونا ولش کردم .

صبح بیدار شدم دیدم درد می‌کنه دردش ملایم شد تا عصر احساس نکردم الان خیلی درد میکنه

مثلا روز قبلش ازش کار کشیدی دویدی پیاده روی کردی زیاد  یا وزنتون زیاده

وزنم زیاد نیست 

اتفاقا خیلی لاغرم 

دیروز هم نه دوندگی نداشتم به اون صورت فقط چندبار پله رو بالا پایین کردم تو مدرسه که کار هر روزمه

من  از سرما بود کل زمستون زانو درد بود بهار شد هوا خوب شد  شما هم با باند و ایناببندین و ...

فقط یکی از پاهام درد می‌کنه 

لاغر هستم  نه قوی هست زانوهام چون اسکیت میرفتم یه مدت و والیبال که به خاطر کرونا ولش کردم . ص ...

رو صندلی بشین پات رو بیار بالا طوریکه کل پات از ران تا مچ پات موازی زمین باشه چند ثانیه تا جاییکه میتونی نگه دار تو این حالت بعد پای دیگه، این خیلی به زانو درد کمک میکنه

نه  صبح که بیدار شدم درد میکرد به شدت بعدش دردش ملایم شد و تا عصر ادامه نداشت ولی الان خیلی در ...

واسه تسکین دردش با ژل یخی مالش بدید خوبه 

من از ژل یخی لموریا استفاده کردم خوب بود 

اگه برند دیگه ای هم میشناسید بزارید