پاستیلکوشولو مدیر عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 266 عنوان ادامه تحصیل | مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 54 پست سلام من چندسالیه ازدواج کردم یه خریتی کردم سریع درس و مشقُ گذاشتم کنار. ولی الان پشیمونم میخوام ادامه تحصیل بدم. باید کلاس نهم ثبت نام کنم. کسی میدونه کجابایدبرم واسه پیگیری؟ ا قمار بی برنده ایست قمار تلخ زندگی.. 🖤🥀 1400/09/25 | 16:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24354 اگه برای پیدا کردن کار درس بخونی اصلاااا سمتش نرو برو دنبال یه هنر این چ حرفیه اخهدرس لازمه و واجب اصلا نمیشه کلا ادم زمین تا اسمون تفکراتش فرق میکنه مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
dedede عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 381 اها اخه چون گفتن تجربی گفتن حتما به میخوان زیر شاخه های اون را برن 🥰 اره پیام نور زیرشاخه تجربی رو فک نکنم داشته باشه دعا کنید برام لطفا
گیسو_مشکی عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 414 اخه میترسم نزاره. بعضی وقتا باهاش حرف میزنم میخنده شروع کن عزیزم توکل به خدا ۲ رکعت نماز بخون از خدا بخواه دل همسرت نرم بشه قبول کنه فعلا هم که خداراشکر همه چیز مجازی هستراحت میشه ادامه داد هر جا مشکل داشتی هم فیلم اای آلا را ببین 🥰❤
alfred78 عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 913 درود خواهرم هیچ زمانی واسه جبران اشتباهات دیر نیس من مردم 5سال خؤابیدم اما ناگهان اراده کردم ک بخونم و الانم آزاد پرستاری آوردم شما باید برین از مقطعی ک ناتموم مونده درستون تو کلاسایی مخصوص بزرگ سالان ادامه بدین
sianaz عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 1515 گیجم واقعا... نمیدونم چی درسته چی غلط چقدر خوشحالم که مثل دوستام نیستم که ازدواج کنم زود و بجه دار شم بعد پشیمون شم ....من عاشق درسم چقدرخوبه که میشه چیزهای زیادی رو فهمید
مامان_۲تا_پسر عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 22019 نترس عزیزم دلم با توکل به خدا شروع کن هرجا مشکل داشتی فیلم های آلا را ببین اگه ... مرسی عزیزم الان زدم همین الا رو نگاه کردم خیلی خوبه از سالهای قبل هم توضیح میده همه چیو ممنون واقعا،حتما ازش استفاده میکنم ❤️😍
dedede عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 381 اها اخه چون گفتن تجربی گفتن حتما به میخوان زیر شاخه های اون را برن 🥰 اره پیام نور زیرشاخه تجربی رو فک نکنم داشته باشه. دعا کنید برام لطفا
گیسو_مشکی عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 414 مرسی عزیزم الان زدم همین الا رو نگاه کردم خیلی خوبه از سالهای قبل هم توضیح میده همه چیو ... موفق باشی عزیز دل
مامان_۲تا_پسر عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 22019 چقدر خوشحالم که مثل دوستام نیستم که ازدواج کنم زود و بجه دار شم بعد پشیمون شم ....من عاشق درسم ... چقدر خوبه که آدم بدونه تحصیلات شعور نمیاره لازم نبود این حرف ها رو توی این تاپیک بگی ما زود ازدواج کردیم و بچه دار شدیم و الان هم زندگی ادامه داره،و دیگه نمیشه برگشت به عقب و بچه و همسرو از زندگی حذف کرد
dedede عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 381 مدرسه از راه دور همون بزرگسالانه،؟همه میتونن برن؟ ممنون ک جواب میدی بله همونههمه هم میتونن برن دعا کنید برام لطفا
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25453 این چ حرفیه اخه درس لازمه و واجب اصلا نمیشه کلا ادم زمین تا اسمون تفکراتش فرق میکنه طرز فکر با پول و درآمد بیشتر تغییر میکنهوقتی لیسانس بگیری و بیکار بشینی تو خونه فقط خودتو سرزنش میکنیالیته با حرف شما کاملا موافقم اما بعضی درس خوندن رو برای کسب درآمد می خوان خوب اگه کار پیدا نکنن افسرده میشن «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
dedede عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 381 چقدر خوبه که آدم بدونه تحصیلات شعور نمیاره لازم نبود این حرف ها رو توی این تاپیک بگی م ... ناراحت نشو ما میتونیم هم درس بخونیم و هم زندگی شخصی رو داشته باشیم دعا کنید برام لطفا
negarhh عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 7142 بله همونه همه هم میتونن برن ۱۸ ساله مجردم میتونه بره؟مدرسه عادی بهتره یا همین از راه دور.
گیسو_مشکی عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 414 عزیزم من تازه عضو اینجا شدم بلد نیستم 🥲اینجا امکان داره پیام خصوصی بفرستیم ؟اگه ممکنه به من یه پیام بده واستون یه لینک میخوام بفرستم 🙏🏻🥰
مامان_۲تا_پسر عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 22019 ناراحت نشو ما میتونیم هم درس بخونیم و هم زندگی شخصی رو داشته باشیم عزیزم ببخشید جوابتونوندادم آخه تو پروفایل نوشته مرد فکر کردم آقایی🤐🤐😁