2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 54 پست
۱۸ ساله مجردم میتونه بره؟ مدرسه عادی بهتره یا همین از راه دور.

اره مجرد هم فکر میکنم بتونه بره

بستگی به خودت داره که کدوم برات بهتر باشه

به نظر من مدرسه عادی یا دولتی بهتره چون همه بچه ها هم سن و سالتن 

بعد این نکته رو هم بگم که مدرسه بزرگسال شهریه داره

دعا کنید برام لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید جوابتونو‌ندادم  آخه تو پروفایل نوشته مرد فکر کردم آقایی🤐🤐😁

ن من خانومم اینو اینجوری زدم ک درخواست برام نیاد بعد الان نمیدونم چطوری درست کنم

دعا کنید برام لطفا
چقدره شهریش؟

دوست من ۵ سال پیش ترمی ۴۰۰میداد الان دیگه خودت حساب کن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

چندترمه؟

از چندم می خوایی بخونی؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

چقدر خوبه که آدم بدونه تحصیلات شعور نمیاره  لازم نبود این حرف ها رو توی این تاپیک بگی  م ...

من قصد جسارت نداشتم‌‌‌ منظوری نداشتم سختی درهرحال وجود داره مهم اینکه بدونی چطوری زندگی کنی درس و تحصیلات مهمه ولی سیاست و شعر خیلی بیشتر