2777
2789
عنوان

دوستان اگه یه خانم کارمند فوت بشه

714 بازدید | 45 پست

که یک پسر مجرد ۲۲ساله ویک دختر ۲۵ساله و یک پسر ۱۰ساله داشته باشه کارت حقوقش از طرف دادگاه به اسم کدوم از بچه هاش میشه و همه بچه هاش مجرد باشن 

فکر کنم به اسم دخترش

چون پسرش بالای 18 سالشه

درواقع حقوقش ب نام دختر و پسرش کوچیکش هست

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر تا وقتی ازدواج کنه

پسر هم تا وقتی ۱۸ سال بشه بین دوتاشون

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

فکر کنم هر کدوم جداگانه میدن و اونی که ده سالشه براش حساب باز میکنن هجده ساله شد برداشت کنه

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
فکر کنم به اسم دخترش چون پسرش بالای 18 سالشه درواقع حقوقش ب نام دختر و پسرش کوچیکش هست

برامون پیش اومده به پسر بزرگش ندادن الان این پسرش مدام التماس خواهرش می‌کنه بهش یه ذره پول بده خواهرش متاسفانه از اون خودخواه ها ست

چرا به پسر ۲۲ساله نمیشه خب اونم مجرده

پسر تا هجده سالگی فقط حقوق میدن اگر دانشجو باشه بهش میدن وگرنه نمیدن

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
فکر کنم هر کدوم جداگانه میدن و اونی که ده سالشه براش حساب باز میکنن هجده ساله شد برداشت کنه

الان برامون پیش اومده یه کارت به پسر کوچیک دادن به کارتم به دختر ولی به برادر۲۲ساله هیچی هیچی خیلی بده این چه قانونیه