2777
2789

نزدیک ۳ماه شده سرم محکم خورد روسرامیک همون لحظه دردبدی گرفت ولی مشکل دیگه ای نداشتم بعدچندروز عکس وام آر ای هم رفتم اونم گفتن چیزی نیس ولی هنوزهمون قسمت سردرد خفیف دارم که مث تیرکشیدن میمونه😔

من زیاد از این کتک ها خوردم چیزیم نشد😂😂😂😂

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن مالی ملاج با روغن سیاهدانه یا کنجد 

من طب سنتی خوندم اگه سوالی هست بفرمایید.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

من تصادف کردم ضربه بدی خود تا یکسال درد داشتم برو چک کن چیزیت نشده باشه

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
منم گفتن چیزی نیس ولی همینکه بیخوابی بکشم سردردلعنتی میادسراغم

خوو چیزی نی ولی ضرب خورد هرکار نکنی درد میکنه

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی
روغن مالی ملاج با روغن سیاهدانه یا کنجد  من طب سنتی خوندم اگه سوالی هست بفرمایید.

سلام ممنونم چشم انجام میدم کلن سردرد نداشتم ازوقتی سرم خوردروزمین همون قسمت تیرمیکشه حالابایدهمون قسمت توموهام رو روغن بمالم؟

من تصادف کردم ضربه بدی خود تا یکسال درد داشتم برو چک کن چیزیت نشده باشه

وای تا یکسااااال دکترتون نگفت چرا

منم چیزی کمترازتصادف نبود خیلی محکم بود ولی همون هفته رفتم عکس گفتن چیزی نیس ینی بازم برم؟

وای تا یکسااااال دکترتون نگفت چرا منم چیزی کمترازتصادف نبود خیلی محکم بود ولی همون هفته رفتم عکس گف ...

عکسبرداری کردی؟ نه دیگه نیاز نیست. بله تا یکسال نمیتونستم موهامو محکم ببندم. تو جاده چپ کردیم سرم محکم خورد تو شیشه هم جلو هم کنار

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
عکسبرداری کردی؟ نه دیگه نیاز نیست. بله تا یکسال نمیتونستم موهامو محکم ببندم. تو جاده چپ کردیم سرم مح ...

منم جوری خوردزمین که صدای جمجه خودموشنیدم ولی دکترم نگفت تاچقد ممکنه درد ادامه پیداکنه دکترتون چیزی نگفت چیکارکنیم دردکم بشه یا خطرناک نیس ببخشید هی سوال میپرسم

منم جوری خوردزمین که صدای جمجه خودموشنیدم ولی دکترم نگفت تاچقد ممکنه درد ادامه پیداکنه دکترتون چیزی ...

من کلا تو درد مقاومم نمیدونم کی خوب شد. اگر خیلی نگرانید یه بار دیگه چک بکنید سر جای خطرناکیه

من کلا تو درد مقاومم نمیدونم کی خوب شد. اگر خیلی نگرانید یه بار دیگه چک بکنید سر جای خطرناکیه

منم دردش اذیتم نمیکنه بیشتر نگرانم که چرا خوب نمیشم تو نت نوشته بود تاچندماه 

سلام ممنونم چشم انجام میدم کلن سردرد نداشتم ازوقتی سرم خوردروزمین همون قسمت تیرمیکشه حالابایدهمون قس ...

روغن مالی ملاج بهتره ولی اگه روی ناحیه ضرب خوردگی هم روغن مالی رو انجام بدید عالی میشه ماساژ آرام روی ضرب خوردگی با روغن هم خوبه انشاءالله انجام بدید تا بیماریتون مرتفع بشه انشاءالله

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍