2777
2789
عنوان

بچه ها کسی می‌دونه داستان واقعی فروغ فرخزاد چی بوده ؟😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 9944 بازدید | 22 پست
فروغ فکر کنم از خودش بچه نداشت یه بچه جذامی به نام کامی رو به سرپرستی گرفته بود با ابراهیم گلستان ه ...

اینجایی که من خوندم اینطوری بود که فخری زن ابراهیم می‌ترسیده از طلاق برای همین طلاق نگرفته مرسی از اطلاعاتت♥️

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

من فقط راجع ب مرگش اینو شنیدم که براثر تصادف بوده

وسط جاده ندتا بچه بودن ایشون هم میخواد ترمز بگیره اما ترمزش بریده بوده....و ایشون چون نمیخواسته با اون بچه ها تصادف کنه ماشینشو پرت میکنه تو دره 

بزرگترین درد و رنج،درد و رنجِ تبدیل نشدن به جیزی است که توانایی اش را داشتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه طرف ۵۰ساله از دنیا رفته تازه الان بگیم چرا؟

خب آخه من خیلی دوسش دارم اینو تو اینستا دیدم ذهنم بهم ریخت هر چی تصور خوب داشتم ازش رفت 😢

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
تصادف ؟ پس اونجا اشتباه بوده اره نمیشه قضاوت کرد 

اره عزیزم تصادف کرده 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
فروغ فکر کنم از خودش بچه نداشت یه بچه جذامی به نام کامی رو به سرپرستی گرفته بود با ابراهیم گلستان ه ...

عزیزم یه پسر داشته از شوهر اولش

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
بله درسته  حسین به سرپرستی بوده کامی پسر خودش

اره عزیزم‌