2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنین

لایک کنین صلوات میفرسم براتون

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
خبرای گوگل پر شده از تاپیک های نی نی سایت 😐😂

چون گوگل هوشمنده . میاد میبینه کدوم سات ها رو میری نمونه خبرهاشو برات میاره .

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
ببخشید میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنین لایک کنین صلوات میفرسم براتون

عزیزم نی نی یار ۵ گفت این کار نکنیم وگرنه کاربری خودمون و کسی که این درخواست را داره بسته میشه خود نی نی یار تگ کن بهش بگو لینک حذف تاپیک بهت بده اونجا لینک بزار حذفش میکنن

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عزیزم نی نی یار ۵ گفت این کار نکنیم وگرنه کاربری خودمون و کسی که این درخواست را داره بسته میشه خود ن ...

بله میدونم ولی امروز پنجشنبس تامیکش قفله اگ تاپیک بزنم صداش کنم پاک میکنه؟

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
نه اینا جز خبرهای گوگل هست که برا همه میاد

نه عزیزم همسرم همش سایتای خبری و دنبال میکنه یا بانکی سرتیتر اونا براش میره،من ارز دیجیتال و نینی سایت و انواع وام ها رو سرچ میکنم در مورد اینا برام میاد

زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊