2777
2789
عنوان

بی بی چک نامعلومه همرسم نارحت شده

175 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من تاپیک قبلمم گفتم فکر کنم تو اقدامم بی بی چک گذاشتم هاله انداخت هنوز 13 روز مونده به موعودم پیش خودم گفتم شاید زوده بی بی چکم خرابه رفتم به دوستم که تازه زایمان کرده گفتم ببینم چی میگه به شوهرم نگفتم که بی بی چک گذاشتم اینجوری شده دوستمم بهم کمک کرد چون بلاخره تجربه داشته حالا شوهرم اومده پیام‌آور دیده ناراحت که بچه دار شدم به من نمیگی میگم بابا هنوز معلوم نیست میگه نه من اصلا مهم نیستم دوستت مهمه میگم آخه مگه تو سرت میشه چند تا شکم زاییدی مگه بلاخره دیشب کلی دعوا کردیم 

ببخشید زیاد شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راست میگه دیگه اول به خودش میگفتی حداقل میومدی اینجا میگفتی حالا ولش کن دیگه یه جوری از دلش دربیا ...

اینجام گفتم تاپیک قبلمو نگا آخه گفتم بزار 13 روز بگذره دوباره بزارم اگه مثبت شد سوپرایز کنم

میخواد نازشو بکشی هندونه بزاری زیر بغلش 

والا دیشب کلی نازشو کشیدم اما خودمم ناراحت شدم بخدا از عمد نبود ک میخواستم اگه واقعا مثبت شد سوپرایز شه

والا دیشب کلی نازشو کشیدم اما خودمم ناراحت شدم بخدا از عمد نبود ک میخواستم اگه واقعا مثبت شد سوپرایز ...

اشکال نداره ناراحتیش کوتاه مدته بگو میخواستم اول خودم مطمئن شم بعد بتو بگم چون بیبی چک گاهی مثبتش کاذبه گفتم بعد آزمایش سوپرایزت کنم 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

اشکال نداره ناراحتیش کوتاه مدته بگو میخواستم اول خودم مطمئن شم بعد بتو بگم چون بیبی چک گاهی مثبتش کا ...

امروز از سر کار اومد بهش میگم خدایی نمیخواستم ناراحتش کنم☹️😢

امروز از سر کار اومد بهش میگم خدایی نمیخواستم ناراحتش کنم☹️😢

واسش توضیح بده که بیبی ممکنه کاذب باشه بعد یهو بخوره تو ذوقتون ببین مردا ای چیزارو زیاد نمیدونن فک میکنن بیبی مثبت شد یعنی دیگه همه چی تموم طرف بارداره ولی خب گاهی ممکنه کاذب باشه اینارو کامل براش توضیح بده قول میدم ناراحتیش تموم شه 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!