2821
2789

از بچگی خیلی زجر کشیدم چه شبایی که گرسنه خوابیدم 

چه کم محبتی ها که ندیدم چه کتک ها که خوردم

چه تنهایی هایی کشیدم تا ۱۴ سالم شد

مامانم خواست عروسم کنه یک کچل که ۱۲ سال ازمن بزرگتر بود انتخاب کرد خداروشکر تو بحث عقد کردنم مشکل پیش اومد خوشحال بودم تا اینکه عاشق شدم ۱۵ سالم بود دیونه بی قرار نمیدوستم اونم عاشقمه اومد خاستگاریم بابام مخالفت داشت اما حل شد عقد کردیم دوماه بعد عقدم مجلس عقد کنون گرفتیم مامانم بخاطر شاباش با شوهرم دعوا کردم اشک شو در اورد غرورشو گذاشت زیر پاش منو تنها نذاشت انگاری فرشته بود انقدر مهربون بود بعد یکماه مامانم منو از خونه بیرون کرد شوهرم منو برد خونشون یکماه از خجالت اب شدم تا اینکه سر بار مادرشوهر نباشم به زور رفتم خونمون قول قرار عروسی گذاشتن ۷ ماه مونده بود به عروسی من هیچی جهاز نداشتم شوهرم همه لوازماشو خوب عالی خرید من غصه میخوردم تا اینکه خیلی کم برام جهاز خرید روز جهازم رسید کل لوازمام یک پیکان وانت بود خجالت میکشیدم کارت عروسی پخش میکردن مامانم به تک تک فامیلا سپرد بود کادو هیچی ندن بهم تو اریشگاه با بغض نشسته بودم چقدر خوشگل بودم کاش دلم شاد بود دور شوهرم پر بود از فامیلاشون من تک تنها باید دنبال مامانم میگشتن که بیاد برقصه فردا عروسیم بود که دعوا راه افتاد من تنها تر از قبل شدم نه مامانی نه بابایی نه خواهر نه برادر ۳ سال نیم گذشت غصه اینکه هیچ وقت کنارم نیستن نگذشت بعد یکسال نیم حامله شدم ۶ هفته بچم سقط شد تنها بی کس درد کشیدم گفتم خدایا شکرت با همه چی امتحان کردی منو با گرفتن بچه امتحان نمیکردی ۴ ماه گذشته هنوز حامله نشدم گناه من چیه خدا😭😭😭

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان چند سالته عزیزم 

از زندگیت راضی هستی ؟شوهرت خوبه ؟

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
عزیزم بمیرم برای دلت 

من از بچگی دوست دارم بدونم گناه چی بود ولی هیچکس جوابمو نمیده 

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋
همه چی درست میشه دلتو بسپار ب خدا

من همیشه خدا خدا میکنم مامانم به من نماز خوندن یاد نداد من از گوگل یاد گرفتم همیشه میخونم

نمیدونم چی بگم ک دلت اروم بشه ولی بدون خدا بدجوری حواسش بهت هست. از خدا ناراحت نشو هیچ کسی تورو اندازه ی اون دوس نداره

خدا بندهایی رو ک بیشتر دوسشون داره رو بیشتر امتحان میکنه تا مطمعن بشه لیاقت بهترینا رو داری

اون بهترینا رو خدا برات کنار گذاشته ایمان داشته باشه. همه چیز ب وقتش🌹❤

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤
الان چند سالته عزیزم  از زندگیت راضی هستی ؟شوهرت خوبه ؟

تازه وارد ۲۱ شدم 

اره خداروشکر راضیم کمبودم بچس فقط 

شوهرم دنیایه خوبیاس امشب بخاطر یک کاریی مجبور شده بره شهرستان من تنهام غمام امده سراغم

همینکه یه شوهرخوب داری بدون خداحواسش بهت هست منم عین توام بااین تفاوت که شوهرمم خدانشناس وبدذاته،تنه ...

اره ولی مامان بابا داشته باشی خیلی خوبه 

تازه وارد ۲۱ شدم  اره خداروشکر راضیم کمبودم بچس فقط  شوهرم دنیایه خوبیاس امشب بخاطر یک ک ...

خدا برات حفظش کنه 

من تقریبا ۴یال میشه منتظرم .بنظرم هرچی بیشتر استرس داشته باشی دیرتر باردار میشی 

خودت و همسرت آزمایش دادید؟

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
بخاطر داشتن همچین شوهر نایابی خوشحال و شاکر نیستی  چسبیدی به اینکه ننت چیکار کرد و بچه دار نشد ...

اره خوبم اخه نمیدونی وقتی میبینی یک مادر دخترشو بغل میکنه من چه حسی بهم دست میدم جوابمو نمیدن وگرنه دلم تنگه

۵تا صلوات می‌فرستم عزیزم ان شا الله باردار بشی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز