2777
2789
عنوان

رل

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 51 پست
خودمم رفیق پسر دارم 😑 از بچگی باهاشون رفیقم ولی خوب نمیدونم چون دخترا خیلی نازو لاغرن همش حسادت می ...

پس جفتتون عاشق هم نیستین بیخیال خودتو ناراحت نکن 😘💓

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سردتر باشه مگه بده تورم بالا میکشه

حس میکنم به مرور زمان ازم سرد میشه خودشو باهام مقایسه میکنه یا رل رفیقاش بدش میاد یجوری کات میکنه رفیقم میگه تا حضوریش نکردی کات کن نمیدونم 🙂

حس میکنم به مرور زمان ازم سرد میشه خودشو باهام مقایسه میکنه یا رل رفیقاش بدش میاد یجوری کات میکنه رف ...

بهش بگو باهات حال نمیکنم تموم من خودتو عضیت نکن

ورزش کن تا چیزی بشی که میخوای

یعنی همه اینایی ک گفتی دروغ باشه مثلا خونوادش ک میگی الکی بت گفته باشه یا عکس الکی برات فرستاده باشه ...

عکس خونشونو دیدم ویدیو کال گرفته دیدم لوکشین داده بود اوایل دیدم منطقشون خوبه و... نمیدونم چیکار کنم 🙂🙂

الان همه میگن وای خودتو در گیر نکن وای وابسته نشو کات کن.اما نکن به نظرم.نترس.تجربه کن.حتی اگه تجربه ی درد ناکی باشه به تجربش می ارزه.تجربه ادمو بزرگ میکنه ترسو نباش.چرا نمیزاری طعم دوس داشته شدنو بچشی.ببین من قدم ۱۵۴ وزنمم ۶۹.یعنی شکم دارم.من قدم کوتاهه دستو پاهای بلند و کشیده و برنزه و سک.سی ندارم.بیماری پوستی دارم خیلی جاهای بدنم زخم میشه جاش همیشه میمونه.اما اونی که دوسم داره منو همین طوری دوس داره.دقیقا با همین شکم.تازه اصلا دوس نداره لاغر شم.من انگشتای کوتاه و تپل دارم.ولی همین دستارو دوس داره.اینا همش بهونس.رنگ و قد و وزن همش بهونس اونی که بخواد دوست داشته باشه همین طوری دوست داره

قرار بود بعد اشنایی حضوری کنیم اتفاقا نزدیکم هستیم ولی همش من میپیچونم 🙂🙂

😐 منم رفیق مجازی داشتم ک میپیچوند تا همو نبینیم 

ولی بعد ک عمل کرد دندوناش درست کرد دیگ اوک داد😐😐😐 ولی جدی ظاهر مهم نیس چون من با اخلاقش حال کرده بودم

عکس خونشونو دیدم ویدیو کال گرفته دیدم لوکشین داده بود اوایل دیدم منطقشون خوبه و... نمیدونم چیکار کنم ...

شاید رفته ازین خونه ها ک پسرا پول میزارن روهم میرن یه شب اجاره میکنن و دورهمی میگیرن بعد الکی بت گفته اینجا خونمونه  یه نفر بود دوسال با یکی مجازی رل بود آخرش فهمید طرف یه پیرمرد ۷۰ ساله بوده هرچی فیلم و عکس فرستاده از یه پسر دیگه گرفته بوده میبرستاده واسه دختره . کلا اعتماد خیلی سختته

شاید رفته ازین خونه ها ک پسرا پول میزارن روهم میرن یه شب اجاره میکنن و دورهمی میگیرن بعد الکی بت گفت ...

۲۴ ساعته در حال صحبت کردنیم گلم ویدیو کال صوتی چت و... 🙂

فکر نکنم اوضاع در اون حدم خراب باشه 🙂