2777
2789
عنوان

مامانا زایمان بهمن و دی بیاید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 18 پست
انشالله حامله ای از کجا هستی؟؟ 

ما مال شمال ولی فعلا چون شوهرم معلمه اومدیم سیستان و بلوچستان 

خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝  من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی  امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍
بی بی چک نزدی هنوز؟  مرسی که انقد مهربونی منم قول میدم حتما برات دعا کنم

ممنون عزیزم 😊 ن فعلا برام ممکن نیست.امیدم ب خداس.ان شا الله اگر حامله نباشم پریود بشم.باشمم خدا حافظش باشه

خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝  من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی  امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم 😊 ن فعلا برام ممکن نیست.امیدم ب خداس.ان شا الله اگر حامله نباشم پریود بشم.باشمم خدا حاف ...

سابقه تاخیر در پریود رو داشتید؟

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️
سابقه تاخیر در پریود رو داشتید؟

نهایت ۲روز ن بیشتر