2777
2789

با اهنگ یارو دابسمش میرن بعد زیرش میزنن هشتک اینم ی دابسمش مولایی به افتخار جوجه طلایی کیوتم یارو هم تگ میکنن یا چشمان تو دنیاییست سبز رنگ برای من واتتتت😐😂

کی انقد تباه شدین

دوروسته سن بولوغه

ولی نکونین ترو قران

برا خودتون میگم نشه مث فنای نوید ممدزاده ک تا زن گرفت استوری گذاشتن مگه قرار نبود مارو بگیری خیانت کار پیجارو دیل زدن😔😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبی 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیهوده ترین کار دنیا فن پیج بودنه واقعا آخه چیش ب تو میرسه میاد خواستگاریت؟😐😂😂

یه تیر میزنن تو تاریکی ب قول خودشون😔😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

جدی فن های نوید اینکارو کردن😂😂😂خخخ؟

ی کیلیپ دیدم استوری گذاشته بودن خیلی خیانتکاری نوید ببخشید حالم خوب نیس پیجو دیل میزنم واییی😂🗿

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

🤣🤣🤣خب ببخشید ولی بولوغ اخه؟؟ من متنو دوبار خوندم☹

تایپک قبلیم نوشتم قوران نصف پستا نوشتن یا قوران😂🗿

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

ی کیلیپ دیدم استوری گذاشته بودن خیلی خیانتکاری نوید ببخشید حالم خوب نیس پیجو دیل میزنم واییی😂🗿

😂😂😂والله این سم رو ندیدم 

ولی یکیو از فن هاش زده بود خلایق هرچه لایق😂🤣

از خنده ترکیدم

😂😂😂والله این سم رو ندیدم  ولی یکیو از فن هاش زده بود خلایق هرچه لایق😂🤣 از خنده ترکیدم

نگوووو جدییییی😂😂😂😂😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

اهوم یه جوری قربون صدقه میرن ادم سطل لازم میشه 🤮

جوجه طلایی کیوتم اخهههه 🗿😂

خلاصه ک چشام دنیاییه