2777
2789

با اهنگ یارو دابسمش میرن بعد زیرش میزنن هشتک اینم ی دابسمش مولایی به افتخار جوجه طلایی کیوتم یارو هم تگ میکنن یا چشمان تو دنیاییست سبز رنگ برای من واتتتت😐😂

کی انقد تباه شدین

دوروسته سن بولوغه

ولی نکونین ترو قران

برا خودتون میگم نشه مث فنای نوید ممدزاده ک تا زن گرفت استوری گذاشتن مگه قرار نبود مارو بگیری خیانت کار پیجارو دیل زدن😔😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبی 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیهوده ترین کار دنیا فن پیج بودنه واقعا آخه چیش ب تو میرسه میاد خواستگاریت؟😐😂😂

یه تیر میزنن تو تاریکی ب قول خودشون😔😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

جدی فن های نوید اینکارو کردن😂😂😂خخخ؟

ی کیلیپ دیدم استوری گذاشته بودن خیلی خیانتکاری نوید ببخشید حالم خوب نیس پیجو دیل میزنم واییی😂🗿

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

🤣🤣🤣خب ببخشید ولی بولوغ اخه؟؟ من متنو دوبار خوندم☹

تایپک قبلیم نوشتم قوران نصف پستا نوشتن یا قوران😂🗿

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

ی کیلیپ دیدم استوری گذاشته بودن خیلی خیانتکاری نوید ببخشید حالم خوب نیس پیجو دیل میزنم واییی😂🗿

😂😂😂والله این سم رو ندیدم 

ولی یکیو از فن هاش زده بود خلایق هرچه لایق😂🤣

از خنده ترکیدم

😂😂😂والله این سم رو ندیدم  ولی یکیو از فن هاش زده بود خلایق هرچه لایق😂🤣 از خنده ترکیدم

نگوووو جدییییی😂😂😂😂😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

اهوم یه جوری قربون صدقه میرن ادم سطل لازم میشه 🤮

جوجه طلایی کیوتم اخهههه 🗿😂

خلاصه ک چشام دنیاییه