2777
2789
عنوان

پسرمو بعد خودم ب کی بسپارم

780 بازدید | 18 پست

من از بچه گی سختیای زیادی کشیدم و بعدش ی ازدواج با مرد معتاد شیشه ای و بعد چندین سال دوندگی طلاق غیابی این مابین با مریضی دست ب گریبان بودم ک امروز فهمیدم اوضاع بدی دارم و ظاهرا رفتنی شدم اخه خدایا مگه چند سالمه خودت بگو چندسال از این عمرمم رو شاد بودم همین دوسال ازدواجم گفتم جبران همه سختیا همسری خوب و پسری سالم نصیبم کردی هنوز از بوی تن پسرم سیر نشدم ک میخای جدامون کنی اخه چرااا........

ب کدامین گناه اینقد مجازاتم میکنی 

از نعمت سلامتی از دل دردای بچه گی و پریودی و میخچه پا و غده سر و ی دندون سالم ندارم سر زایمانم اندازه ی بشکه کیست رحمی در اومد و مریضی ک امونم رو بریده این روزا 

این حق نیست انصاف نیست😢😢😢😢

دارم دق میکنم ای خداا صدامو بشنو برای ی بارم ک شده😢😢

خدا کمکت کنه😢😢😢😢😢

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عمر و زندگی دست خداست نه من و تو 

شخصی همه شب بر سر بیمار گریست

چون صبح شد او بمرد و بیمار بزیست

هرگز انسانی نمی‌میرد مگر اینکه به آنچه دیگری را سرزنش کرده،آزموده شود

عزیزم چه شرایط سختی داشتی انشالله این مشکل و پشت سر میزاری نگران نباش تو قوی تر از هرکس دیگه ای هستی مطمین باش که اینم میگذره 

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage

در ناامیدی بسی امید است.    پایان شب سیه سپید است

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

🥲🥲🥲🥲خدا خودش خوبت می کنه 

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !