2777
2789

سلام

همچین چیزی هست که مثلا یه آدمی، هوس یه غذایی یا خوراکی رو که کسی داره میخوره یا میپزه رو بکنه و به هر دلیلی ازش نخوره مثلا خجالت بکشه و نخوره و یا هر چیزی،،، و بعدا از شدت اون هوس مریض بشه؟ 

میخوام بدونم همچین چیزی هست یا حقیقت نداره؟ 

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو برای زن باردار شنیدم که چشمش میمونه

دقیقا منظورم همین چشم موندن بود 

اره منم برای باردار شنیدم چون جنین تو شکم داره 

ولی واسه آدم معمولی هم همچین چیزی هست یا نه رو الان شنیدم 

اگ اینجوری بود من الان باید از شدت هوس بلال و نخوردند میمردم

نه مثل اینکه همه اینجور نمیشن

و اینکه نه که چیزی رو یادت بیفته و هوس کنی 

مثلا من دارم بلال میخورم شما میبینی و نمیخوری 

دو روز بعدش مریض میشی البته دور از جون 💓

اگ اینجوری بود من الان باید از شدت هوس بلال و نخوردند میمردم

منم هوس کردم الان هست ؟

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
بله

شما دیدی همچین چیزی؟ یا شنیدی؟ چجوری میشه؟

باید واسه درمانش چکار کرد؟ 

نه،اگه اینجور بود همه باید مریض میبودیم

نمیدونم والا 

من الان از یه خانم خیلی با تجربه شنیدم که همچین چیزی برای بعضی افراد پیش میاد و تا اون خوراکی رو نخوره خوب نمیشه 

میگفتن که تا به حال چند نفر رو اینجوری دیدن که توی طول عمرشون خیلی هم اذیت کشیدن 

همسایه مون اینطوریه .نمیدونم درمانش

پس اگر شما اینجوری دیدی، حتما همچین چیزایی هست 

یکی از دوستهام الان یک ماهه که مریضه

هر مشکلی پیدا کرده، معده درد و سر درد و همه چی 

هر روز یه چیزیشه، توی این یک ماه بهترین دکترا رفته هر چکاپی انجام داده و خوب نمیشه حتی بستری هم شد

به یه خانم با تجربه‌ای گفتم گفت هیچیش نیست هوس یه چیزی رو کرده و نخورده از اونه!