2777
2789
عنوان

لپ تاپ

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 43 پست

روی علامت نت را راست کلیک کن و گزینه اپن نتورک رو بزن

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی علامت نت را راست کلیک کن و گزینه اپن نتورک رو بزن

بعد ی صفحه باز میشه و سمت چپ چند تا نوشته هست نوشته سوم رو نیزنی همونی که نوشته change adapter

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
بعد ی صفحه باز میشه و سمت چپ چند تا نوشته هست نوشته سوم رو نیزنی همونی که نوشته change adapter

زذم میشه عکسارو ببینی بگی مرحله بعدی چیکار کنم 

رونی کلمن دایی هستم قصد ازدواج باهیچ جاناتانی ندارم.مزاحم بشید بدبخت میشید

اگه ویندوز جدیدا نصب کردی درایور وایرلس نصب نیست. اگر نه اون خانمی که adaptor رو گفت داره درست میگه

اینجا خیلی زود یاد می گیرید هر زمان توجیه خاصی برای نظرات ابلهانه یافت نمی شود آخرین تلاش مذبوحانه و ترفند موذیانه حمله به طرف مقابل با استفاده از کلمه «روشنفکر» می باشد نقطه ✴
زذم میشه عکسارو ببینی بگی مرحله بعدی چیکار کنم 

ببین عکس آخری رو که گذاشتی هست دوباره برگرد به همون مرحله و روش کلیک راست کن

کلیک راست کردی چنتا گزینه رو گزینه  Disable میاد رو اون کلیک چپ کن بعدم لپ تاپ رو ریستارت کن

الان زدم روش زد سالو پرابلم

الان زدم روش زد سالو پرابلم

عکس بزار

کلیک راست کردی چنتا گزینه رو گزینه   Disable میاد رو اون کلیک چپ کن بعدم لپ تاپ رو ریستارت کن

من زدم اونو الان جای همون یه گزینه اومده اینیبل 

بعد وایرلس که عکس کامپیوتر کوچولو کنارش هست سیاه سفید شده

من زدم اونو الان جای همون یه گزینه اومده اینیبل  بعد وایرلس که عکس کامپیوتر کوچولو کنارش هست س ...

برا من ی همچین گزینه اینه ای نمیاد عکس بده ببینم چی ادمده