2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته رو نمیدونم ولی برا من ثابت300 خرده ای..متغیر  یکو سیصد

فرق منی که؛ سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که 10 شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای کره ی زمینه، و اون الان اونجاست! :/
واقعا؟فکر نمی‌کردم اینقد باشه خب مثلااگه 18واحدم برداریم اون جدا حساب میشه میدونین هزینه هر واحد چقد ...

من این ترم ۱۹ واحد برداشتم ثابت و متغیر با هم یک میلیون و دویست  شد

اگه واحد عملی نداشته باشی همین حدودا میشه 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
ممنون از راهنماییت گلم اصلا فکر نمی‌کردم اینقد بشه میگفتم شاید 300  400 باشه

ببخشید با متغیر یک میلیون و دویست شد .پیام ویرایش کردم 

قبلا پیام نور خیلی کمتر بود الان همه دانشگاه ها همینطوره 

آزاد همین رشته بالای ۲ میلیون میشه

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

راستش من خیلی سال پیش دانشگاه روزانه لیسانس گرفتم اما بخاطر علاقه بهروان شناسی دوباره میخواستم بخونم از اول اما با این هزینه ها اصلا نمی‌دونم از اول بخونم یا برای کارشناسی ارشد هزینه کنم

راستش من خیلی سال پیش دانشگاه روزانه لیسانس گرفتم اما بخاطر علاقه بهروان شناسی دوباره میخواستم بخونم ...

کارشناسی چه رشته ای خوندید؟ اگه بازار کار خوبی داره ارشد امتحان بدید