2777
2789
عنوان

وقتی با پسر میری بیرون

602 بازدید | 21 پست

دوستان دیروز من ب هواسطه یکی از دوستام با یه پسری قرار گذاشتم حالا پسره دوست دوس پسر رفیق منه رفتیم کافه بعد ک بلند شدم رفتم حساب کنم اخر شپسره نزاش کلی تعارفو اینا ک اخر شگفت حالا سری بعد تو حساب کن حالا بنظرتون متن باید دعتشو کنم دوباره یا وایسم خود شبگه در ضمنن قرار نیس کلا رل بزنیم و فازی نداریم قصدمم نبود دوباره ببینمش ولی خودش ک حسابم کرد حالا من حس میکنم باید معهمونش کنم دوستممم میگفت وقتی با پسر میری بیرون اصلا نباید دس کنی جیبت ولی من حس میکنم این واسه وختیه ک طرف دو پسرت یا نانزده حالا بنظرتون کارم درست بو.ده یا اشتباه یا چی

واسا خودش بگ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال بابا زیاد حساس نباش وظیفش بوده حساب کنه

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

آقا مگه کنکور نداری بشین بخون بخدا پسرا به درد نمیخورن

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
اره دوستمم گفت خیلی بده تو بگی حالا میگم فک نکنه واسه پولشه ب رو خودم نمیارم

ن باو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

باباااا گفتم ک نمیخواستم ببینمش ولیی حسابم کرد زشته حسابش نکنم مجبورم ی بار دگ برم باهاش

سخت میگیریاااا 

شده دیگه 

ی مهمانی معمولی ولش کن 

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
آره دفع بعد مهمونش كن اگه دوست معموليته چه اشكالى داره اصلا دنگى هركى واسه خودشو بده كه كسى منت سرش ...

خب منم خواستم ماله خودمو حاب کنم نزاش ک بزووور  دوست معمولی نیس ولی خب یه بار همو دیدیم هنوز هچ اتفاقی نیفتاده و قرارم نیس بیفته فقط میخوام این سری برم حسابش کنم بیام چوون فک نکنم درست باشه اون بیچاره ک مسیولیتی در قبال م نداره