2777
2789
عنوان

شوهرای شمام تنها میرن خونه مامانشون...

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 32 پست
عجب مرده بچه ننه ایه روشا دیگه رو امتحان کن.میدونی کی از سر کار میره تو یه ساعت زودتر خونه اون ننه ش ...

از دیروز تاحالا رفته قاطی کرده به همه چی گیر میده تربیت بچه گرفته تا خریدام همه چی شایدد باورت نشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دیروز تاحالا رفته قاطی کرده به همه چی گیر میده تربیت بچه گرفته تا خریدام همه چی شایدد باورت نشه&n ...

اون ننه ش میشه تو گوشش ور ور میکنه زرنگ باش یه ذره سختی داره باید بکشونیش بیرون از اون بغله ننه ش وقتی میاد دعا حصرت فاطمه رو بخون تو مفاتیح تو آب بریز تا آروم شه

ن همسر من بی من هییییچجا نمیره حتی یبار کارم طول کشید طفلک ۲ ساعت بدون اینکه بگه تو سرما و برف منتظرم مونده بود باهم بریم، خانوادش طردش کردن و الحمدلله ن رفتی هست ن امدی، اوایل سختمون بود گناهی نداشتیم ولی بعد ب تنهایی عادت کردیم و الان میبینیم چقدر ب نفعمون بوده

آره در 99درصد مواقع تنها میره چون هر روز میره اونجا و در هشتاد درصد مواقع با اخلاق سگی برمیگرده محلش نمیذارم خودش آدم بشه

والا چه کاریه هم بره اونجا هم اخم و تخم کنه

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙
شوهر من هروز ناهار خونه مادرشه خونه مادرشو به منو بچش ترجیح میده

اکثراً همینن.

زن رو فقط برای زحمت و کلفتیش میخوان.

مردای با محبت خیلی خیلی کم هستن.

شوهر من حتی روزی چندبارررر می‌ره خونه مادرش.

اصلا نمیگم نرو یا چرا زیاد میری. گاهی میاد ازشون گلایه می‌کنه میگم حقته اینقدر میری آویزون میشی بدشون میاد ازت.

انقد بره تا پا.ره بشه

اکثراً همینن. زن رو فقط برای زحمت و کلفتیش میخوان. مردای با محبت خیلی خیلی کم هستن. شوهر من ...

خب اگه هر میخواست بره پیش مامانش چرا ازدواج کرد خب قبلشم همش با مامانشون بودن که 

خدا حق این مادرا رو بذاره کف دستشون 

نه بابا خیلی هم خوش نمیگذره .به هر حال خانواده شوهر که خانواده خود آدم نمیشن .

مادر شوهر من اصن یه خودش زحمت نمیده غذا هم درست کنه، چون داره پرش میکنه وقت نداره غذا بپزه چون باید پره پر بشه بیاد خونه دیگ