2777
2789

سلام دوستان . ببخشید من دنبال متخصص زنان خوب برای دوران بارداری هستم که علاوه بر دانش و آگاهی. اگر استراحت یا مرخصی استعلاجی هم ازشون خواستم بهم بدند. چون محیط کار ما خیلی شلوغه  واقعا نه ما با این شرایط کار کردن برام قابل تصور نیس و اداره هم مرخصی بدون حقوق نمیده. اگه دکتری می شناسید که تو این موارد کمک کنه یا تجربه ای در این زمینه دارید خواهش می کنم کمک کنید 

مرخصی استعلاجی دست دکتر نیست باید بیمه تایید کنه، دکتر من برام چند بار از ماه هفتم نوشت اما یکی دو بارشو بیمه تایید کرد ،که اونم مشکل خاصی باید باشه مثل دیابت بارداری، مسمومیت و فشار خون بالا یا شرایطی که استراحت مطلق لازم باشه وگرنه سقط اتفاق میفته.

معمولا همه دکترا  اگر بخوای  نامه رو میدن ولی بیمه به سختی تایید میکنه .

ماه آخر بچه من خیلی ریز بود دکترم نامه استراحت داد بیمه قبول نکرد گفت ریز باشه مهم نیست نهایتا با آزمایش قند خونم که رو مرز بود تونستم مرخصی استعلاجی بگیرم.

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترتون کی بود عزیزم ؟ شیراز هستید ؟

بله دکتر ابطحی ،ولی باز هم میگم ربطی به دکتر نداره همشون اگه مشکل داری حداقل یه هفته رو مینویسن ولی دلیل موجه با مدرک باید به کمیسیون بیمه تحویل بدی تا تایید کنه.

چون نه ماه مرخصی بعد زایمان میدن توی دوران بارذاری رو یه کم سخت گیری میکنن و حتما باید یه علت محکم براشون بیاری.

.
بله دکتر ابز ابطحی ،ولی باز هم میگم ربطی به دکتر نداره همشون اگه مشکل داری حداقل یه هفته رو مینویسن ...

مرسی عزیزم. از دکتر ابطحی کلا راضی بودید؟  آخه تادو روز لازم نیس اداره  مدارک رو به بیمه بدند.  دکتر میتونه مثلا سه چهار روز تکی بنویسه بنویس و مثلا بینش هم استحقاقی گرفت. دو روز استعلاجی یه روز استحقاقی  و... ولی بعضی از دکترا همینم نمی نویسن