2777
2789
عنوان

کیا با قرص لاغری ایستاپ لاغر شدند

| مشاهده متن کامل بحث + 96127 بازدید | 41 پست
ورزش هم میکنم , ده کیلو به بالا اضافه وزن دارم و این قرصه خطر ندارن فقط نابوینک زدم ببینم بقیه ازش ر ...

خب به حرفم گوش کن کاری به قرص خوردنت ندارم.پول دادی دیگه🤭🤭🤭ولی بیا خوراکی هایی که قند و شیرینی و شکر دارند حذف کن حتما نتیجه میگیری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به حرفم گوش کن کاری به قرص خوردنت ندارم.پول دادی دیگه🤭🤭🤭ولی بیا خوراکی هایی که قند و شیرینی و ...

چشم حتما ,ممنونم رعایت میکنم در مورد شیرینی نخوردن بیشتر خرما و عسل میخورم 

چشم حتما ,ممنونم رعایت میکنم در مورد شیرینی نخوردن بیشتر خرما و عسل میخورم 

ان شالله که نتیجه میگیری حتما .ولی همون قند طبیعی هم محدودیت قائل شو.زیاد نخور.راستی اگر طبع بدنت سرده هم یه فکری بکن

سلام عشقم خوبی

من خواهرم یه محصول استفاده کرد

خیلیییی خوب لاغر شد منم که لاغرم اینقدر

خوشمزه بود لاغرتر شدم 🤣😂طعمش خیلی خوبو  اینا بود

امروزم سفارش داد شمارشم میدم بهت خواستی بخر عشقم😘

۰۹۳۶۲۴۰۴۱۸۲

راستی قرصم که شیمیاییه و اینا دمنوش و قهوه بهتره

ان شالله که نتیجه میگیری حتما .ولی همون قند طبیعی هم محدودیت قائل شو.زیاد نخور.راستی اگر طبع بدنت سر ...

من چکار کنم که نه لاغر شم نه چاق؟؟؟؟همش رژیم باشم؟؟؟

وخدایی که نگه داشت دلم را از غم .......;وانگهی گفت کمی صبر و مدارا تا دم........🌼🌼
اره گلم قرص خوبیه ولی اگر در کنارش یه فعالیت داشته باشی عالی جواب میگیری

سلام عزیزم امروز دکتر تغذیه م گفت این قرص و بگیرم از داروخانه و استفاده کنم کار رژیمم. شما چند کیلو تو ماه لاغرر شدی؟

سلام عزیزم چن وقت از این قرص استفاده کردی؟ چقد کاهش داشتی؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡