2777
2789
عنوان

نوزاد بدون لباس!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 70 پست
خب درسته وضع مالی خوبی نداره یعنی باید بمیره ؟یعنی ارزوی مادر شدنم باید دلش بمونه چون پول نداره؟۱۰ ت ...

منطقی تر اینه که یه کاری و سطح اولیه ای ایجاد کنه بعد. یکی از اشناهای ما میره از مزونهای لباس مجلسی لباس میاره روش سنگ دوزی و ملیله دوزی میکنه. حداقل کاری که نیاز به سرمایه نداره.

این دیگه خیلی خودخواهیه که من نوعی وقتی در حد پوشاک بچه رو نمیتونم تامین کنم واسه دل خودم یه آدم بوجود بیارم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب درسته وضع مالی خوبی نداره یعنی باید بمیره ؟یعنی ارزوی مادر شدنم باید دلش بمونه چون پول نداره؟۱۰ ت ...

حق داره بخاطر خودخواهی خودش یه بچه ی بی گناه ار همه جا بی خبر رو وارد بدبختیاشون کنه و با یه دنیا حسرت و عقده بزرگ بشه بچه

نه تا وقتی پول نداری یکی هم حق نداری بیاری.. مگه بچه اسباب بازیه ک برای دل خودت بیاری

هزینه دکتر و سونو و.. 

هزینه پوشک 

هزینه شیر خشک

هزینه ویتامین ها

هزینه لباس و پوشاک

و صد تا هزینه دیگه ک سر باز میکنن قبلش باید براورد کنی 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

نه اختیار دارید باید بچه بیاره تا حسرت بدل نمونه 

حالا اون بچه حسرت زندگی نرمال بخوره تو سرش !!! اصلا مهم نیست که بچه چی می‌خواد 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
توجیه نیست جامعه و دولت هم در قبال این جور ادما مسئولیت دارن معتاد یا خلافکار که نبوده  که بگیم ...

خخخ ب امیددولت وجامعه بچه بیاریم خوبه والا😐😂چ مسئولیتی عزیزم کجای کاری اینهمه بچه های کارریخته توخیابون افتادن ب گدایی کسی هم ب فکرشون نیس دلت خوشه هااا

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
منطقی تر اینه که یه کاری و سطح اولیه ای ایجاد کنه بعد. یکی از اشناهای ما میره از مزونهای لباس مجلسی ...

خب خودش که چیزی نگفته اسی دلش سوخته و دوس داره کمک کنه شاید اونم یه برنامه ای واسه خودش داشته باشه حالا شاید نتونه هرروز یه لباس واسه بچه اش بخره ولی دیگه در حد توان خودش شاید بتونه بخره مهمه تربیت درسته که انشالله بتونه درسته مشکلات مالی سخته ولی خدا هم بزرگه 

به خاطر آرزوی خودش وازسرخودخواهی پس ی موجود دیگه روبیاره بدبخت کنه چ توجیحی 😐

آخه ۷ ساله ازدواج کرده میگه میترسم دیر بشه بلاخره باید یکیو میاوردم.نمیدونم شایدم اشتباه بوده کارش منم خودم نمیپسندم ولی خب واقعا وقتی شرایطشو میبینم دلم میسوزه چون خودمم باردارم ناراحت میشم واسه بچش

باریکلا کلا مرز های انسانیت جابه جا شد... 

انسانیت؟؟؟؟؟ این انسانیته یه بچه به دنیا بیاری محتاج باشی یکی براش لباس بخره؟ حتما اگه شیر خشکی بشه باید از گرسنگی بمیره 

چرا فک کردی بلندگو برمیدارند اعلام میکنن 

یکی دو تا فضول باشه اونجا کافیه

نمیدونم مسجد محل ما که نخود تو دهنشون خیس نمیخوره

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

من خودم تبلت نیاز دارم که قلم نوری داشته باشه،ولی هزینه ۲ برابر چیزی هست که پس اندازه منه،ترجیح میدم یه دونه تبلت بگیرم که قلم نوری نداشته باشه، ولی به خانواده م فشار نیاد... اگه قرار باشه هرکس هرچیزی که دلش میخواد و آرزو داره رو انجامش بده،میشه همین وضعیتی که الان داخلش هستیم،بعدش این خانوم مثه من که با یه شی بی جان سر و کار نداره! قراره یه موجود زنده رو به دنیا بیاره،در برابرش مسوولیت داره،فردی که به دنیا میاد،دارای شعور و احساس هست،ما حق نداریم خودخواه باشیم