2777
2789
عنوان

پانکچر‌کردم برای آی وی اف .. لطفا کسی تجربه داره بیادکمک

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 33 پست
نه والا هیچی فقط گفتم بعد پانکچر‌درد زیاد دارم گفت سفیده تخم مرغ و سینه مرغ و لبنیات بخورم .. چی بخو ...

عزیزم من پارسال پانکچر شدم ولی های پر نشدم ..اوناییکه دکترت گفته رعایت کن..میتونی تاپیک بزنی که بعد های پر شدن چیکار کنی ،هرچند تو نت اگه نگاه کنی مطلب زیاده در این باره 💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه تون پس چی شد ؟

من اوایل سال۹۸بود دوتومن هزینه آزمایش وسونو بود حدودا،دو وخورده ای هزینه دارو،پنج تومن فقط هزینه پانکچرشد

تازه بعدش که گفت بابد ازاول شزوع کنی قصد ادامه داشتم ودوباره رفتم دو وخورده ای دارو جدید خریدم.بماند که ازشهرستان میومدم وهزینه سنگین رفت وامد

هرچی هزینه کردم بی حاصل آخرش هم اون داروهای جدیدی که گرفته بودم رو بعد یک سال ریختم سطل آشغال😐

الهی وربی من لی غیرک
قم رفتم مرکز ناباروری طهورا... قطعاامیدم به خداست ... برام دعا کنید توروخدا

اعتقاد راسخ دارم که هیچ برگی بدون حکمت از درخت نمی افته

قطعا خدا حواسش هست وبهترین ها رو برامون میخواد

ان شاءالله به حق کریمه اهل بیت حضرت معصومه دست پر ودل شاد برگردی

الهی وربی من لی غیرک
اعتقاد راسخ دارم که هیچ برگی بدون حکمت از درخت نمی افته قطعا خدا حواسش هست وبهترین ها رو برامون میخ ...

قطعا همینه... اره والا میگم خدایا جز تو هیچ پناه گاهی ندارم تو قادر مطلقی تو برام بخواه هیچی ازمن ساخته نیست و اما کرم تو هرچی بخوای میشه پس کمکم گن ....‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تموم امیدم اینه ناامید نشم ...‌‌ممنون از دعای قشنگت بانو  

من اوایل سال۹۸بود دوتومن هزینه آزمایش وسونو بود حدودا،دو وخورده ای هزینه دارو،پنج تومن فقط هزینه پان ...

ای خدایا .... درک میکنم حالت و ... من ۲۲ میلیون شد .. دو تومن هم دارو هام باهزار بدبختی و قرض از چندین نفر ... فقط دعاکنین برام جواب بگیرم

ای خدایا .... درک میکنم حالت و ... من ۲۲ میلیون شد .. دو تومن هم دارو هام باهزار بدبختی و قرض از چند ...

واقعا هزینه ها زیاده،فشار روحی هم زیاده

من از بس حساس شده بودم اون دوره مثلا چیزی خلاف میلم بودساعتها گریه میکردم دهنم شده بودپر ازآفت.

بهترین کار همینه که توکل کنی به خدا وبگی من تلاشمو کردم بقیه دست خودت برام درستش کن هرجور به صلاحه

الهی وربی من لی غیرک
واقعا هزینه ها زیاده،فشار روحی هم زیاده من از بس حساس شده بودم اون دوره مثلا چیزی خلاف میلم بودساعت ...

اخ اخ دقیقا حال الان من دهنم کلی آفت بزرگ زده ازبس استرس دارم

یادمه تا یک هفته هررروزگونال دورناف تزریق میکردم،دوتاhmgاگه اشتباه نکنم عضلانی،با دوتا هم اسمش یادم نیست رو بازو یعنی آبکش شده بودم😀

شوهرم برام تزریق میکرد بیچا ه عذاب وجدان داشت😀

الهی وربی من لی غیرک
یادمه تا یک هفته هررروزگونال دورناف تزریق میکردم،دوتاhmgاگه اشتباه نکنم عضلانی،با دوتا هم اسمش یادم ...

منم همین روال رو دارم شوهرم برام میزنه تموم بازو هام دور ناف و باسنم آبکش شده

توکل ب خود خدایی که میدونه چقدر سختی کشیدم و اذیت و عذاب جسمی و روحی‌... خداخودش همه رو کمک کنه منم ...

ایام فاطمیه نزدیکه ان شاءالله به حق پهلوی شکسته مادرمون دامن همه منتظرا سبز شه هم چنین شما.

اللهم صل علی فاطمه وابیها وبعلها وبنیها وسرالمستودع فیها.

الهی وربی من لی غیرک
ایام فاطمیه نزدیکه ان شاءالله به حق پهلوی شکسته مادرمون دامن همه منتظرا سبز شه هم چنین شما. اللهم ص ...

آخ آره ... قربون حضرت زهرا جانم بشم... ممنون از دعای خیرت خود بی بی دستگیر تک تک مون باشن

آخ آره ... قربون حضرت زهرا جانم بشم... ممنون از دعای خیرت خود بی بی دستگیر تک تک مون باشن

ان شاءالله مطمئنم که هیچکس رو بی جواب نمیزارن 

جواب مارو هم به بهترین وجه میدن به امید خدا.

الهی وربی من لی غیرک