2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

1458 بازدید | 16 پست

سلام دوستان.من ۱۷ آذر باید پریود میشدم.هنوز نشدم.بیببی چک با دو مارک مختلف گزاشتم منفیه و اینکه چهار ماه بود منظم بود پریودیم.اولین ماهیه که اقدام کردم الانم هرازگاهی زیر دلم درد میگیره ول می کنه.اما همیشه یخ درد خفیف داره.علایمم هم نفس تنگیه و انگار معده م همش پره.ینی معده م باهث نفس تنگیم میشه.نوک سینه هم خیلی کم درد داره.بنظرتون باردارم؟

بنظرم الان زوده برای آزمایش خون.باردارم ینی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش بده نه زود نیست.

من تا ۹ روز بعداز تاخیر بی بی چکم منفی بود ولی آزمایشم مثبت 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

فکر نکنم اگه بودی بی بی چک نشون میداد میگن وقتی اولین بار اقدام کردین بدن به اسپرم واکنش نشون میده بعد باعث میشه پریودی جلو عقب شه منم در حال اقدامم این ماه پریودیم جلو افتاد خیلی

آزمایش بده نه زود نیست. من تا ۹ روز بعداز تاخیر بی بی چکم منفی بود ولی آزمایشم مثبت 

خانومی منم الان دوهفته هست تاخیر دارم دیروز رفتم از دادم گفت مشکوک هست که بتا 7 بود امروز ظهر یه ذره خونریزی داشتم ولی خیلی کم در حد رو دسمال بود الان هم قطع شده احتمال بارداری هست یا خیر بی بی هم منفی بوده البته روز پنج شنبه زدم دیگ نزدم

چه جالب چقدر دردسر داره اقدام .فکرشو نمیکردم.

اره من کلا بدنم خیلی زیاد واکنش نشون مید درد خیلی دارم این ماه اگه نشدم میرم دکتر ببینم عفونت ندارم آخه نه ترشهی چیزی فقط درد دارم دعا کن این ماه باشم

اره من کلا بدنم خیلی زیاد واکنش نشون مید درد خیلی دارم این ماه اگه نشدم میرم دکتر ببینم عفونت ندارم ...

من ترشح دارم همش فکر میکنم دیگه خون پریودی اومد ولی میبینم ترشح بیرنگه.خیلی کلا بدن درد دارم ودو هفته است روزی ۱۶ ساعت میخابم😆

من ترشح دارم همش فکر میکنم دیگه خون پریودی اومد ولی میبینم ترشح بیرنگه.خیلی کلا بدن درد دارم ودو هفت ...

راستی اینم بگم که من سندروم پلی کیستیک هم دارم ولی چند ماهی بود منظم شده بودم.این ماه هم رژیم گرفتم ۴ کیلو لاغر شدم .یعنی بخاطر رژیمه عقب افتاده پریودم؟؟