2777
2789

یا بنظرتون چی خوبه برای نوزاد که وزن گیری خوبی داشته باشه ؟ 

مکمل گرانولا رو تو اینستاگرام خیلی میبینم میخوام بگیرم حالا سرلاک هم طعم و مارک خاص و خوبی اگه میشناسید بگید بهم دخترم ۷ ماهشه چندروزه خیلی بی اشتها شده هیچی جز شیر نمیخوره میترسم بدغذا بشه عادت کنه به نخوردن 

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم برا بچش ک نارسه استفاده میکنه عالی بوده 

مکمل گرانولا یا سرلاک؟🧐🧐🧐

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili
اگه هزینه برات مهم نیست گربر بخر عالیه منبع اهن و خیلی معروف و مطمئنه

تاحالا نشنیده بودم گربر 

قیمتش رو اگه میدونی میشه بگی ؟ 

برا هر سنی یه نمونه دارن مثلا خرما شیر برا بچه تو نیست

چرا؟ اخه الان من خودم تو میان وعده هاش خرما و شیر استفاده میکنم 

میخوام بدونم کدوم طعمش رو بچه بیشتر دوست داره 

بیشتر سعی کن‌غذا بپزی تا سرلاک و‌غذای اماده بدی 

غذا میپزم خیلیییی 

میخورد تا هفته پیش نمیدونم بخاطر دندونشه یا چی الان هرچی درست میکنم اصلا نمیخوره 

یکسره براش سوپ و پوره و از اینجور چیزا درست میکنم

چرا؟ اخه الان من خودم تو میان وعده هاش خرما و شیر استفاده میکنم  میخوام بدونم کدوم طعمش رو بچه ...

نه عزیزم خرما برا بچه شما سنگینه از داروخانه بپرس مناسب سن بچت میده 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم