2777
2789

دوستان خواهش میکنم لطفا انرژی منفی ندین به اندازه کافی استرس دارم نیاین بگین دارو بده از این حرفها ممنونم❤

لطفا فقط کسایی که افسردگی شدید داشتین و از دارو نتیجه خوب گرفتین بیاین

من رفتم دکتر و برام یه دارو تجویز کرد گفت چندماهه دیگه هم قطعش میکنه مشکلی هم پیش نمیاد ولی من خیلی میترسم☹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بد نیس اگه مداوم و طولانی بخوری واقعا درمان میکنه من دو سال و نیم خوردم.اگه بد بود و ضرر داشت اصلا تولیدش نمیکردن

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
اتفاقا بد نیس اگه مداوم و طولانی بخوری واقعا درمان میکنه من دو سال و نیم خوردم.اگه بد بود و ضرر داشت ...

نه به من گفت که چندماهی بخورم کافیه ولی من انقدر ترسیدم که حتی فکرمیکنم اصلا افسرده نیستم با اینکه اگه نخورم میدونم حالم بد میشه😢

عزیزم قشنگم من انرژی منفی نمیدم

من استفاده کردم چن سال. پرخاشگریم کمتر شده بود اما افکار ناامیدانه و پوچم سر جاش بود

10کیلو هم اضافه وزن پیدا کردم و کلی رژیم گرفتم تا دوباره کم کردم

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
از چی می‌ترسی گل ؟

نمیدونم نگرانم میگم اگه مشکلی واسم پیش بیاره چی اگه باعث بشه افسردگیم خوب بشه اما مشکل دیگه پیش بیاد  چی بخدا از بس استرس دارم و میترسم که فکرمیکنم افسردگیم خوب شد😢

من و برادرم یه مدت سرترالین و ریتالین مصرف کردیم حدود یک سال و نیم اینا 

الان یکی دوماهه قط کردیم مشکلی پیش نیومده 

افسردگی مون هم تا حد زیادی از بین رفته

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
نمیدونم نگرانم میگم اگه مشکلی واسم پیش بیاره چی اگه باعث بشه افسردگیم خوب بشه اما مشکل دیگه پیش بیاد ...

نه گلم من خودم دارو مصرف میکنم هیچ مشکلی هم واسم پیش نیومده خیلی هم حالم بهتره ، از این بترس که دارو نخوری و حالت بدتر بشه

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
من و برادرم یه مدت سرترالین و ریتالین مصرف کردیم حدود یک سال و نیم اینا  الان یکی دوماهه قط کر ...

یعنی الان احساس افسردگی ندارین؟ مثلا اتفاقی میوفته فکر نمیکنین دوباره برگشته افسردگیتون؟😢

یعنی الان احساس افسردگی ندارین؟ مثلا اتفاقی میوفته فکر نمیکنین دوباره برگشته افسردگیتون؟😢

نه عزیزم 

دیگه ناراحتی تا حدی طبیعیه 

ولی من کلا وضعم خیلی بد بود و خیلی بهتر شدم 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
نه گلم من خودم دارو مصرف میکنم هیچ مشکلی هم واسم پیش نیومده خیلی هم حالم بهتره ، از این بترس که دارو ...

راستش من یه جوری هست افسردگیم همین که اتفاق بدی میوفته حتی کوچیک فکرمیکنم بهم حمله دست میده میدونم اگه نخورم همین که هرچیزی بشه حالم بد میشه حتی اگه مشکل کوچیکی باشه ولی به اینم فکرمیکنم اگه بخورم و بدنم بهش عادت کنه چی😢این دیونم میکنه همش فکرمیکنم بدنم قراره بهش عادت کنه و همیشه همین که اتفاقی میوفته مصرف کنم😢