2777
2789
عنوان

باید بهش سرنگ میدادم؟☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 41 پست
نع ممکن دروغ گفته باشع

بعد میگم نکنه معتاد بود ولی ب چهرش نمیخورد

نمیدونم میخواست چیکار

زنگ همه طبقاتو زده بود

seni kimseye vermem                                    دریا تـویی ؛ ساحل منم ؛ غرق نگاتـم ......♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی ولی معلوم نیست واقعا می خواسته یا نه یکی از این پیمانه های دارو بهش میدادی؟دختر خانواده داره؟ و ...

والا نمیشناسمشون

تو ساختمون خودمون نبود برای ساختمونای دیگه بوده احتمالا

seni kimseye vermem                                    دریا تـویی ؛ ساحل منم ؛ غرق نگاتـم ......♥️
اره برام عجیب بود

نه من همیشه باسرنگ میدم خیلی راحت تره قاشق رو بچه با دست هول میده میریزه با فطره چکون دارو هم میدم ولی یه سیسی بیشتر جا نمیشه

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

خیلیا دارو با سرنگ میدن ولی اینطور وقتا بهتره به بچه ها چیزی ندید 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نه من همیشه باسرنگ میدم خیلی راحت تره قاشق رو بچه با دست هول میده میریزه با فطره چکون دارو هم میدم و ...

یعنی اشتباه کردم ندادم؟

عذاب وجدان گرفتم

خوب کردی ندادی موقع دارو دادن بپره تو گلوی داداشش شما مقصر میشی هنو منهای بحث اینکه الکی گفته باشه د ...

اره اینم هس

خیلیا دارو با سرنگ میدن ولی اینطور وقتا بهتره به بچه ها چیزی ندید 

مامانمم همینو میگه 

میگه بچه بود نباید میدادیم